Hotell i Palermo

Hotel Joli

Lägg till som favorit
 
Hämtar innehåll

Hotel Joli är en juvel bland de tre stjärniga hotellen i centrala Palermo. Hotellet har blivit noga renoverat och är beläget i ett stilrent palats i liberty stil som vänder ut mot torget Piazza Florio.

Perfekt placering för dig som vi bo nära allt

Hotellets placering mitt i centrum gör att man når alla sevärdheter, restauranger och butiker på kort gångavstånd. Trots det centrala läget uppfattas ändå hotellet som lugnt då det ligger tillbakadraget från de större gatorna och ut mot ett trevligt torg.

Läs mer om Hotel Joli

Fyra våningar hotell med goda faciliteter

På hotellet som är fördelat på fyra våningar med hiss finns det reception vid entrén, frukostmatsal och bar samt en fin terrass på andra våningen som vänder ut mot torget där man kan äta sin frukost under våren och sommaren.

Bo i konstnärliga omgivningar

Rummen är alla rymliga och fint inredda och präglas av de vackra freskmålningarna i taket. Några rum har balkong som vänder ut mot torget Piazza Florio. Samtliga rum är utrustade med aircondition, TV, minibar, telefon, bredband, förvaringsbox samt badrum med toalett, hårtork och dusch eller badkar.

Mot betalning finns det parkeringsmöjligheter nära hotellet.

Läs om rummen på Hotel Joli

Dölj texten
 

Sök priser och
boka vistelse

Sök priser och
boka resa

Endast boende
+Flyg & boende
Nyhet
Loading
Vuxna
Barn
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Rum / lägenhet 1
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
 

Gästomdömen av Hotel Joli

Läs personliga omdömen av Hotel Joli som ligger i Palermo. Omdömena av hotellet är skrivna av gäster som har rest med In-Italia. Alla omdömen är naturligtvis ocensurerade så du får en ärlig beskrivning och recension av Hotel Joli. Förutom omdömen av själva hotellet kan du också läsa fina tips från våra gäster om utflykter, restauranger, sevärdheter, strander, lokaltransport och mycket mer.

Se alla 4 omdömen från Hotel Joli

Nöjda

Kan rekommendera hotellet då det ligger centralt i Palermo, med närhet till det mesta.

Läs mer

Bra hotell med fantastiskt läge

Hotellet är bra i lite gammaldags stil men frukosten har en del övrigt att önska då den nästan bara bestod av sötsaker i form av bullar och andra söta kakor.

Läs mer

Bedömning av Hotel Joli

Läs mer

Ett härligt hotell som ger en tidsbild av Palermos centrala kvarter

Ett mycket tidstypiskt hotell från en annan tid med charm och stil. Precis ett sådant hotell och omgivningar i Palermo som vi hade förväntat oss att komma till. Mycket fin betjäning, både när vi kom och när vi reste vidare. Daglig god service. Fin italienskinspirerad frukost. Det är ju en av upplevelserna med att resa. Hotellet ligger vid en liten park. Vi hade rum med balkong. Detta gjorde rummet större och samtidigt kunde vi njuta av dagens händelser i parken och de omkringliggande gatorna. Ligger med gångavstånd till många sevärdheter.

Läs mer

Souvanni og familie fra Fredensborg boede på Il Borgo i Francavilla di Sicilia

Vår resa till Sicilien gick mycket bra och det var mega varmt! Lyckligtvis fanns det bra pooler och stränder.
Agricultura stället Il Borgo var vackert och fridfullt och maten var bra.
Vi var särskilt nöjda hotell Vulcano Orsa Maggiore, och särskilt poolområdet .
Hotel Joli i Palermo, som ni rekommenderade ok och charmigt - lite parisisk, men om viskulle
dit igen skulle vi förmodligen välja något annat. Det var allt lite slitna och små. Vi kunde se att det fanns gott
hotell i området så jag kan mycket väl tänka mig att det var något bättre. Men återigen ok och
charmiga.

Läs mer

Satu och Stig med sällskap från Åkersberga i Sverige bodde på Hotel Joli i Palermo från den 16. till den 18. oktober 2010. Innan dess hade de bott på Casa in Pietra i Sampieri.

Palermo är motsatsen till Sampieri mycket liv och stoy ända in på natten, så vi fann det inte lika trivsamt. Hotell Joli är centralt belägen och var bra. På en centralt belägen restaurang beställde vi 3 x spagetti + 3 x öl. Notan kom och var på 100 Euro! Försökte ställa till med en sen men insåg snart att det var ingen mening. Så att vara efterklok är lönlöst. Det finns hur mycket som helst att se på Sicilien om man är intresserad av antiken och naturen som är väldigt dramatisk i bland. Innre delen av ön liknar mest ett månlandskap, och huvudvägarna går mest på broar utmed floder. Ett besök på Eriche rekommenderas men använd rätt väg dit. Den södra vägen upp är mycket smal och kurvig minst sagt. Från ca 750 m.ö.h har man en strålande utsikt över havet och staden Trapani samt de öar som finns ute i havet.

Läs mer
 
search map