Hotell i Palermo

Hotel Gallery House

 
Hotel Gallery House är inte tillgänglig i dagsläget
Hotel Gallery House är inte en del av programmet hos In-Italia i dagsläget. Men var inte ledsen, det finns så mycket annat att titta närmare på.

Vi har därför funnit dessa semesterboende i samma område till dig:

>> Se fler alternativ här

>> Läs mer om semester till Palermo här
Endast boende
+Flyg & boende
Nyhet
Loading
Loading
Vuxna
Barn
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Rum / lägenhet 1
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Fler sökmöjligheter
0
Hämtar innehåll

I hjärtat av Palermos Art Nouveau distrikt endast 5 minuters promenad från Teatro Massimo och Teatro Politeama Garibaldi finner man detta nyinredda hotell som med råge bär sina tre stjärnor.

Möbleringen går i klassisk siciliensk stil med detaljer på väggarna och möbler av trä och smide som bidrar till en varm och charmig tillvaro. Hotellet inreddes så sent som 2006 och man har noga tänkt på att alla gemensamma utrymmen som lobby, TV-rum, bar / frukostmatsal och reception (24 h) erbjuder en skön och avslappnad atmosfär.

Läs mer om Hotel Gallery House

Det finns 12 rum på hotellet som alla är utrustade med aircondition, minibar, satellit-TV, telefon, förvaringsbox, internet-uppkoppling samt badrum med toalett, dusch och hårtork. Dessutom finns det två suiter som har ett litet uppehållsrum med bäddsoffa och kokvrå. I suiterna kan man smidigt bo två vuxna och två barn, medan man i superior-rummen kan bo upp till 3 personer. Hotellet ligger inne i ett galleri vilket minimerar risken för störande trafik.

Vid receptionen har man låtit inreda ett litet mediacenter med dagstidningar, internet-point, fax-service, bokning av flygplats-transfers, guide-turer, restauranger och inte minst ett litet men fint inrett mötesrum för affärsresande som vill förena nytta med nöje. Hotellet är dessutom utrustat med hiss.

Dölj texten
 
 
search map