Hotell i Palermo

Hotel Astoria

 
Hotel Astoria är inte tillgänglig i dagsläget
Hotel Astoria är inte en del av programmet hos In-Italia i dagsläget. Men var inte ledsen, det finns så mycket annat att titta närmare på.

Vi har därför funnit dessa semesterboende i samma område till dig:

>> Se fler alternativ här

>> Läs mer om semester till Palermo här
Endast boende
+Flyg & boende
Nyhet
Loading
Loading
Vuxna
Barn
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Rum / lägenhet 1
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Fler sökmöjligheter
0
Hämtar innehåll

Hotel Astoria på Via Monte Pellegrino, ca. 1,5 km från Palermos centrum och ca. 5 km från stranden. Det är ca. 20 km till flygplatsen och 3 km till stationen i centrum. Det är lätt att komma hit med bil, och hotellet kan med fördel användas för ett kort stopp på väg till / från flygplatsen.

Detta är ett typiskt "business hotel" utan någon vidare personlighet, men erbjuder istället alla de tjänster som gör det trevligt att vara på stället. Trots den officiella klassifikationen på 4 stjärnor menar vi inte att hotellet lever upp till denna standard. Vi betraktar det som ett vanligt hotell med högst 3 stjärnor.

Läs mer om Hotel Astoria

Hotellet byggdes 1988 och här finns mer än 300 rum. På stället finns det dessutom kongressfaciliteter med 8 konferenslokaler och totalt 1200 sittplatser. Så om du kommer hit som turist, bör du förvänta dig lite fler gäster i hotellobbyn än på andra hotell.

Rummen är alla utrustade med aircondition, satellit-TV, minibar, telefon och badrum med toalett och dusch eller badkar samt hårfön.

Dölj texten
 
 
search map