Hotell i Palermo

Grand Hotel Et Des Palmes

Lägg till som favorit
 
Hämtar innehåll

Grand Hotel et des Palmes är en del av Siciliens och Europas historia. Detta förnäma 4-stjärniga hotell ligger i hjärtat av gamla Palermo, och här har många berömda och mäktiga personer tagit stora beslut genom tiderna - beslut som har påverkat Siciliens historia.

Här har berömdheterna stått i kö

Det var bland annat här de mäktiga maffiabossarna möttes under den period som kallas "Maffians guldålder" på 50- och 60-talen, då de fortfarande ganska ostört kunde regera över ön. Men här har också bott många andra betydelsefulla personer, som på helt andra sätt har bidragit till kulturen, inte bara på Sicilien, men i hela världen. Richard Wagner har bott och komponerat här, och listan över skönheter, politiker, författare, skådespelare och andra kändisar som bott här genom åren är oändlig. Ja, vi tror faktiskt att du kommer att känna av historiens vingslag i korridorerna.

Läs mer om Grand Hotel Et Des Palmes

Tidigare tiders storhet

Även om hotellet inte håller samma klass som det gjorde under sin storhetstid, bjuder det på den komfort som ett 4-stjärnigt hotell förväntas leva upp till. Den charm som historiens vingsus har bidragit med, är något som nya moderna hotell bara kan drömma om.

Bekväma rum med stil

På många sätt är hotellet ett bevis för Palermos storhet och förfall, där man finner lyx vid sidan om fattigdom. Alla rummen är heller inte av bästa klass, då endast en del av dem blivit renoverade inom de senaste åren. Det finns rum i flera olika kategorier, och alla har som minimum aircondition, minibar, kassaskåp, satellit-TV, wifi samt badrum med toalett, dusch eller badkar och hårtork.

Dölj texten
 

Sök priser och
boka vistelse

Sök priser och
boka resa

Endast boende
+Flyg & boende
Nyhet
Loading
Vuxna
Barn
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Rum / lägenhet 1
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
 

Liknande ställen

Hotel Joli

Palermo, Sicilien

Hotel Vecchio Borgo

Palermo, Sicilien

Hotel Artemis

Cefalù, Sicilien

Rekommendationer till dig

Hotel Monte Rosa

Chiavari, Ligurien

Hotel Sette Archi

Ameglia, Ligurien

Agriturismo Golfo dei Poeti

La Spezia, Ligurien

Nyheter från In-Italias
BLOGG
Här kan du bli inspirerad till din semester i Italien

Populärt på Sicilien

search map