Hotell i Palermo

Bed & Breakfast Ai Bottai

Suite Classic-rum
 
Bed & Breakfast Ai Bottai är inte tillgänglig i dagsläget
Bed & Breakfast Ai Bottai är inte en del av programmet hos In-Italia i dagsläget. Men var inte ledsen, det finns så mycket annat att titta närmare på.

Vi har därför funnit dessa semesterboende i samma område till dig:

>> Se fler alternativ här

>> Läs mer om semester till Palermo här
Endast boende
+Flyg & boende
Nyhet
Loading
Loading
Vuxna
Barn
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Rum / lägenhet 1
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Fler sökmöjligheter
0
Hämtar innehåll

På en lugn gata mitt i Palermos livliga centrum med historiska monument och fascinerande marknader som präglas av livliga sicilanska gatusäljare ligger detta charmiga B & B med endast två rum. Stämningen är intim och palermitansk och man känner sig snabbt välkommen.

Ett stenkast från Ai Bottai finner man flera stämningsfulla och lokala restauranger, bl.a. omkring det vackra torget Piazza Marina med den lilla botaniska trädgården Villa Garibaldi.

Läs mer om Bed & Breakfast Ai Bottai

Ai Bottai ligger på 4:e våningen i samma byggnad som det 3 stjärniga Hotel Letizia (samma ägare). Check-in sker på 2:a våningen i receptionen på Hotel Letizia och gästerna är välkomna att använda samma faciliteter som på hotellet: Lounge med frukostrestaurang, tvätteri-service samt parkering mot betalning. Observera att det inte finns någon hiss i byggnaden. Hotellet har dessutom kontakt med flera restauranger i området och hjälper gärna till med bordsbeställning.

Ai Bottais två rum består av 2 dubbelrum Classic. Båda rummen har aircondition, TV, förvaringsbox, telefon och minibar.

OBS: Man kan mot betalning beställa parkering i garaget - alternativ är gratis parkering på Piazza Marina, som ligger 50m bort från stället.

Dölj texten
 
 
search map