Semesterbostad i Noto på Sicilien

Villa Favorita Relais

Lägg till som favorit
 
Hämtar innehåll

Drömmer du om en semester i en siciliansk villa på landet, omgiven av palmer och apelsinträd, och med en terrass varifrån du kan skymta havet? Då är det här du ska bo! Den friska brisen från havet, och den härliga poolen som ligger bakom huvudbyggnaden, är två klara plus. Hotel Villa Favorita är en vacker och typisk siciliansk villa från 1700-talet, som ligger på landet mellan barockstaden Noto (4 km) och de härliga stränderna vid Calabernardo (4 km). Villan består av tre byggnader, som ligger runt en gårdsplats. Här bodde ägarna och deras tjänstefolk under sommarmånaderna på "den gamla goda tiden". Det goda läget, med den friska brisen från havet, kompletteras idag av en härlig pool, där du kan njuta av tillvaron när du inte är ute på äventyr i närområdet.

Läckra lokala råvaror

Hotellets restaurang baserar sin mat på gårdens och områdets produkter och traditioner. Varorna är färska och menyn ändras dagligen efter vilka råvaror man får tag i från markerna och havet. Den härliga terrassen är den perfekta platsen för att njuta av den sicilianska stämningen och måltiderna.

Läs mer om Villa Favorita Relais

Traditionellt inredda rum

På hotellet finns det totalt 36 rum som alla varierar i utseende när det gäller inredning och storlek. En del rum är så stora att det finns plats för två extra sängar, medan det i andra rum inte finns plats för någon extra säng alls. Alla rum är utrustade med aircondition, minibar, TV och badrum med toalett och dusch eller badkar; Superior rummen har dessutom en terrass eller ett privat utomhusområde med bord och stolar.

Dölj texten
 

Sök priser och
boka vistelse

Sök priser och
boka resa

Endast boende
+Flyg & boende
Nyhet
Loading
Vuxna
Barn
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Rum / lägenhet 1
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
 
search map