Villa i Noto på Sicilien

Villa Bellavista

 
Villa Bellavista är inte tillgänglig i dagsläget
Villa Bellavista är inte en del av programmet hos In-Italia i dagsläget. Men var inte ledsen, det finns så mycket annat att titta närmare på.

Vi har därför funnit dessa semesterboende i samma område till dig:

>> Se fler alternativ här

>> Läs mer om semester till Noto här
Endast boende
+Flyg & boende
Nyhet
Loading
Loading
Vuxna
Barn
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Rum / lägenhet 1
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Fler sökmöjligheter
0
Hämtar innehåll

Villa Bellavista ligger i sköna omgivningar på en utsiktsplats strax utanför barockstaden Noto.

Det är ca. 2 km från huset till stadens stämningsfulla centrum där man förutom de många barok-sevärdheterna finner matställe, caféer och inköpsmöjligheter. Huset är omgivet av en härlig trädgård med privat pool. Huset är välutrustat och har egen parkeringsplats, grillområde, aircondition, disk- och tvättmaskin samt TV/DVD-spelare.

Läs mer om Villa Bellavista

Vid villan finns det ett självständigt annex så de äldre familjemedlemmarna kan resa tillsammans med barn och barnbarn och bo nära. Men det kan även användas ifall två familjer reser tillsammans då man kan bo upp till 8 personer på detta vis.

Villa och annex med 6/8 sovplatser:
- Villan består av rymligt uppehållsrum med TV och bäddsoffa med två sovplatser (bäst för barn), kök med matplats med microvågsugn, ugn och diskmaskin, sovrum med dubbelsäng och aircondition, sovrum med två enkelsängar och aircondition, en gästtoalett och ytterliggare ett badrum med jacuzzi-badkar. I annexet finns ett rymligt sovrum med dubbelsäng, kök samt badrum med toalett och dusch.

Dölj texten
 
 
search map