Hotell i Noto på Sicilien

Villa Ambra Bed & Breakfast

Lägg till som favorit
 
Hämtar innehåll

Villa Ambra Bed & Breakfast är ett familjedrivet pensionat, beläget på 10 minuters gångavstånd från stadscentrum, vars skepnad man kan se från ställets terrass.

Salvo och hans fru, Rosaria, står för mottagandet av gästerna, frukosten och - mot beställning - kan man även få smaka Rosarias goda hemmalagade sicilianska mat. Villan uppfördes som ett privat hus och gjordes senare om till ett bed & breakfast.

Läs mer om Villa Ambra Bed & Breakfast

Här har man känslan av att vara "hemma" samtidigt som man är på kort avstånd från barockens huvudstad. Salvo arrangerar dessutom utflykter på familjens landegendom, på väg till Noto Antica, var kvällarna tillbringas med hemmabakad pizza, ägarens ost och pålägg tillsammans med ett gott kraftigt vin.

Ägarna bor på första våningen, medan gästrummen antingen ligger på första eller andra våningen. Rummen på första våningen har direkt tillgång till trädgården, medan de på andra våningen har egen stro balkong. Alla rummen är fint möblerade och har TV samt eget badrum. På stället finns dessutom familjerum med upp till 4 sovplatser.

Rummen på Villa Ambra Bed & Breakfast

Dölj texten
 

Sök priser och
boka vistelse

Sök priser och
boka resa

Endast boende
+Flyg & boende
Nyhet
Loading
Vuxna
Barn
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Rum / lägenhet 1
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
 
search map