Omdömen från Masseria degli Ulivi
Lägg till som favorit
 
Hämtar innehåll

Semester!

Vi var på semester på Sicilien mellan den 24 juli och 3 augusti och hade i år valt den sydöstra delen av ön. Vår vistelse på Masseria degli Ulivi var ett helt perfekt ställe för utflykter till såväl Ragusa som Siracusa och Noto, alla städer med mycket att erbjuda vad gäller gamla kyrkor, palats osv. Själva hotellet, som ligger på en höjd på 600 meter och ca 9 km i det bakomliggande landskapet till Noto, var en härlig upplevelse. Ett trevligt mindre rum med fint badrum, litet kylskåp och värdebox, alla rum med dubbeldörrar och utgång till parkliknande område med olivträd som gav härlig skugga, litet bord och stolar utanför rummet. Härlig stor och ren pool med gott om plats till alla och solsängar till alla. Också möjlighet till tennis och bordtennis.
Perfekt restaurang på stället med egna specialiteter, lokala viner och engelsktalande personal. All personal var mycket tillmötesgående och hjälpsamma.
Ett ställe vi absolut bara kan ge våra varmaste rekommendationer, speciellt om man också önskar att vara utanför staden och njuta av ett lugnt ställe med god mat och gott vin.

Rekommendationer till andra gäster

På turistbyrån i Noto kan man få ett carta turistica della provincia di Siracusa, det vill säga en lokal karta. Det är bra som inspiration till utflykter och de upplyser även om öppettider. Kuststräckan mot sydspetsen bjuder på många fantastiska stränder, vi tyckte om området vid Marzamemi, vackert azurblått vatten och fin sandbukt. Likaså bör man avsätta en dag till kuststaden Siracusa, stor marknad med fisk, frukt etc varje förmiddag, eller bara sätta sig vid ett café och njuta av utsikten och livet i hamnen. Härlig njutning.

Masseria degli Ulivi
Rent och fint, Rent och fint
Gästvänlighet, Gästvänlighet
Placering, Placering
 
Själva boendet på Masseria degli Ulivi
Dubbelrum
 
Faciliteter på stället
Internet / Wi-Fi
Pool (eventuellt säsongsöppen)
Restaurang
 

Upplysningar om recensenten

Resperiod Juli 2014
Antal resande 2 Vuxna
Namn
 Omdömet är översatt från danska. Klicka här för att se originalet
Visa alla omdömen från Masseria degli Ulivi
 
search map