Omdömen från Masseria degli Ulivi

Lägg till som favorit
 
Hämtar innehåll

Gästomdömen av Masseria degli Ulivi

Läs personliga omdömen av Masseria degli Ulivi som ligger på Sicilien. Omdömena av hotellet är skrivna av gäster som har rest med In-Italia. Alla omdömen är naturligtvis ocensurerade så du får en ärlig beskrivning och recension av Masseria degli Ulivi. Förutom omdömen av själva hotellet kan du också läsa fina tips från våra gäster om utflykter, restauranger, sevärdheter, strander, lokaltransport och mycket mer.

Bedömning av Masseria degli Ulivi

Noto som semester-destination

Masseria degli Ulivi
Rent och fint
Gästvänlighet
Placering
Frukosten
 
Själva boendet på Masseria degli Ulivi
Dubbelrum
 
Faciliteter på stället
Internet / Wi-Fi
Pool (eventuellt säsongsöppen)
Restaurang
 

Upplysningar om recensenten

Resperiod Juli 2018
Antal resande 2 Vuxna
Namn
 Omdömet är skrivet på danska. Klicka här för att se originalet

Mycket fint ställe

Fina bostäder och bra omgivningar både ute och inne.

Noto som semester-destination

Bra restauranger och en trevlig stad.
Mycket vackert område där vi kan rekommendera ett besök i Cavagrande.

Masseria degli Ulivi
Rent och fint
Gästvänlighet
Placering
Frukosten
 
Själva boendet på Masseria degli Ulivi
Dubbelrum
 
Faciliteter på stället
Internet / Wi-Fi
Pool (eventuellt säsongsöppen)
Restaurang
 

Upplysningar om recensenten

Resperiod Oktober 2017
Antal resande 2 Vuxna
Namn
 Omdömet är översatt från danska. Klicka här för att se originalet

Superhärlig semester!

Masseria degli Ullivi är ett superfint ställe, lugnt, och ligger lite upp i bergen. Det rum som vi fick var riktigt härligt och inrett med det mest nödvändiga. Rent och fint.
De serverar riktigt god mat i restaurangen, och servicen är toppen. Alla är supervänliga och mycket tillmötesgående, om man har något på hjärtat. Absolut värt ett besök.

Noto som semester-destination

Etna är absolut värt ett besök - det är helt fantastiskt. Ett gott råd är dock, att alltid kolla väderleksrapporten, så att man är säker på att där är molnfritt. Siracusa är absolut värt ett besök - både själva staden, och de gamla ruinerna.

Masseria degli Ulivi
Rent och fint
Gästvänlighet
Placering
Frukosten
 
Själva boendet på Masseria degli Ulivi
Dubbelrum
 
Faciliteter på stället
Internet / Wi-Fi
Pool (eventuellt säsongsöppen)
Restaurang
 

Upplysningar om recensenten

Resperiod September 2017
Antal resande 2 Vuxna
Namn
 Omdömet är översatt från danska. Klicka här för att se originalet

Bedömning av Masseria degli Ulivi

Masseria degli Ulivi
Rent och fint
Gästvänlighet

Mycket rar och vänlig personal
Placering
 
Själva boendet på Masseria degli Ulivi
Superior dubbelrum

Eländigt bröd på frukostbuffén - annars ok.
 
Faciliteter på stället
Internet / Wi-Fi

Ringa täckning, vi kopplades ofta bort. Enligt min mening kan man inte säga att det finns wifi med den täckningen de har ni...
Pool (eventuellt säsongsöppen)
Restaurang

Menyn blev snabbt tråkig - samt dyr i förhållande till restauranger i Noto.
 

Upplysningar om recensenten

Resperiod Juni 2016
Antal resande 2 Vuxna
Namn
 Omdömet är översatt från danska. Klicka här för att se originalet

Fantastiskt dunderbar ställe

Masseria degli Ulivi är ett fantastiskt ställe...lugnt, mysigt, härlig inredning och väldigt välskött. Personalen är väldigt välkomnande och hjälpsamma som stolta berättar om deras underbara ställe.
Restaurangen serverar bra och vällagad mat...vi åt faktiskt där varje kväll, och provade därför hela menyn.

Kan bara rekommenderas...Vi åker garanterat ned där igen:-)

Masseria degli Ulivi
Rent och fint
Gästvänlighet
Placering
 
Själva boendet på Masseria degli Ulivi
Dubbelrum
 
Faciliteter på stället
Pool (eventuellt säsongsöppen)
Restaurang
Internet / Wi-Fi
 

Upplysningar om recensenten

Resperiod Oktober 2014
Antal resande 4 Vuxna
Namn
 Omdömet är översatt från danska. Klicka här för att se originalet

Semester!

Vi var på semester på Sicilien mellan den 24 juli och 3 augusti och hade i år valt den sydöstra delen av ön. Vår vistelse på Masseria degli Ulivi var ett helt perfekt ställe för utflykter till såväl Ragusa som Siracusa och Noto, alla städer med mycket att erbjuda vad gäller gamla kyrkor, palats osv. Själva hotellet, som ligger på en höjd på 600 meter och ca 9 km i det bakomliggande landskapet till Noto, var en härlig upplevelse. Ett trevligt mindre rum med fint badrum, litet kylskåp och värdebox, alla rum med dubbeldörrar och utgång till parkliknande område med olivträd som gav härlig skugga, litet bord och stolar utanför rummet. Härlig stor och ren pool med gott om plats till alla och solsängar till alla. Också möjlighet till tennis och bordtennis.
Perfekt restaurang på stället med egna specialiteter, lokala viner och engelsktalande personal. All personal var mycket tillmötesgående och hjälpsamma.
Ett ställe vi absolut bara kan ge våra varmaste rekommendationer, speciellt om man också önskar att vara utanför staden och njuta av ett lugnt ställe med god mat och gott vin.

Rekommendationer till andra gäster

På turistbyrån i Noto kan man få ett carta turistica della provincia di Siracusa, det vill säga en lokal karta. Det är bra som inspiration till utflykter och de upplyser även om öppettider. Kuststräckan mot sydspetsen bjuder på många fantastiska stränder, vi tyckte om området vid Marzamemi, vackert azurblått vatten och fin sandbukt. Likaså bör man avsätta en dag till kuststaden Siracusa, stor marknad med fisk, frukt etc varje förmiddag, eller bara sätta sig vid ett café och njuta av utsikten och livet i hamnen. Härlig njutning.

Masseria degli Ulivi
Rent och fint
Gästvänlighet
Placering
 
Själva boendet på Masseria degli Ulivi
Dubbelrum
 
Faciliteter på stället
Internet / Wi-Fi
Pool (eventuellt säsongsöppen)
Restaurang
 

Upplysningar om recensenten

Resperiod Juli 2014
Antal resande 2 Vuxna
Namn
 Omdömet är översatt från danska. Klicka här för att se originalet

Bedömning av Masseria degli Ulivi

Masseria degli Ulivi
Rent och fint
Gästvänlighet
Placering
 
Själva boendet på Masseria degli Ulivi
Dubbelrum
 
Faciliteter på stället
Internet / Wi-Fi
Pool (eventuellt säsongsöppen)
Restaurang
 

Upplysningar om recensenten

Resperiod Juni 2013
Antal resande 2 Vuxna
Namn
 Omdömet är skrivet på tyska. Klicka här för att se originalet
Bo och Maria från Täby i Sverige bodde på Masseria degli Ulivi i Noto från den 10. till den 15. september 2012. Innan dess hade de bott på Hotel Moderno i Erice.

Efter vår vistelse i Erice bilade vi degli Ulivi via Corleone. Vi kom fram sent då vi underskattat avståndet och överskattat vägarna i denna del av Sicilien. Det hade varit bra att ha koordinaterna, de är N 36o 57,806´ E 015o 02,445´ Masseria degli Ulivi är underskattat i er beskrivning. Det är en utomordentligt fin, charmig och upprustad bondgård med toppmoderna rum, bra service, en bra restaurang och fin pool. Det är en bra utgångspunkt för att besöka Syracusa och andra sevärdheter i denna del, men underskatta inte avstånden. Vägarna är inte moderna och skyltningen dålig. En bra GPS rekommenderas.

In-Italias kommentar

Angående GPS-koordinaterna till Masseria degli Ulivi så står dessa utsatta på den vägbeskrivning vi skickar till våra kunder i förbindelse med bekräftelsen. Hälsningar, Marcus på In-Italia

Upplysningar om recensenten

Resperiod September 2012
Antal resande 2 Vuxna
Namn
Hannes och Sofia från Stockholm i Sverige bodde på Masseria degli Ulivi i Noto från den 22. till den 24. oktober 2011.

Resan var fantastisk. Masseria degli Ulivi överträffade mina förväntningar, det var familjärt, mysigt, vackert och restaurangen serverade jättegod mat. Ger mina varmaste rekommendationer.

Upplysningar om recensenten

Resperiod Oktober 2011
Antal resande 2 Vuxna
Namn
Bengt och Maria från Lund i Sverige bodde på Masseria degli Ulivi i Noto från den 27. till den 30. september 2011.

Vi är mycket nöjda med vistelsen på Masseria degli Ulivi, så nöjda att vi förlängde vistelsen där med en natt på plats.

Upplysningar om recensenten

Resperiod September 2011
Antal resande 2 Vuxna
Namn

Om ett omdöme inte är skriven av en svensk gäst kan du läsa vår fritt översatt översättning. Du kan dock alltid läsa omdömet på originalspråk.

Förutom omdömen från In-Italias gäster kan du på flera av våra semesterbostäder också hitta omdömen från TripAdvisor, precis som många väljer att rekommendera In-Italia på Reco. Kom ihåg att du också kan få inspiration till din semester i Italien på bloggen.

 

Liknande ställen

Torre Marabino

Ispica, Sicilien

Hotel Villa Favorita

Noto, Sicilien

Agriturismo Pantanelli di Vendicari

Oasi di Vendicari, Sicilien

Rekommendationer till dig

La Cecinella

Cecina Mare, Toscana

Nyheter från In-Italias
BLOGG
Här kan du bli inspirerad till din semester i Italien

Populärt på Sicilien

Caesar Palace

Giardini di Naxos

Villa Scoglio

Scafa Bassa

search map