Hotell i Noto på Sicilien

Masseria degli Ulivi

Pris från per pers.
Den härliga poolen Frukost på terrassen Restaurangen Exempel på superiorrum Exempel på standardrum Exempel på standardrum Exempel på standardrum Exempel på superiorrum Exempel på superiorrum Exempel på superiorrum Exempel på superiorrum Exempel på superiorrum Exempel på superiorrum
Lägg till som favorit
 
Hämtar innehåll

Med sin fina placering mitt i det vackra Monti Iblei området med fina olivlundar och exotiska träd är man garanterad en vistelse i ett oemotståndligt område. Stället är ett utmärkt val för de som önskar en avslappnad semester med möjlighet att njuta av både landskapet och de många spännande städer som finns på kort avstånd.

En klassisk siciliansk baglio från 1800-talet

Ställets historia går tillbaka till 1800-talet och byggnaden är mycket karakteristisk och typisk för denna delen av Sicilien. Den stora innergården är ytterst vacker och här finner man förutom receptionen även en restaurang som nyligen fick fina lovord i "gourmetbiblen" Gambero Rosso.

Läs mer om Masseria degli Ulivi

Stilren inredning i traditionens spår

Som en röd tråd har man försökt använda typiska material och renovera stället enligt traditionens alla regler för att bevara dess ursprungliga stil och charm. Exempelvis är rummen inredda med keramik från Caltagirone och fina typiska sicilianska sängar av järn.

Pool omgiven av olivträd

På stället finns det dessutom en härlig pool i den fina trädgåden där man kan koppla av i skuggan med ett glas vin under något av de gamla olivträden. Förutom den trevliga restaurangen finns det även en vinbar. Parkeringsfaciliteter är självklara på landet och vi rekommenderar alla gäster att ankomma i bil.

Rum med stämning och charm

Rummen är fint inredda och har alla fina tak av trä och vackra golv. Det finns totalt 16 rum varav 6 är dubbelrum och 8 trippelrum, och rummen ligger antingen på första eller andra våningen. Alla rum är utrustade med klimatanläggning som gör det möjligt att justera temperaturen, TV och badrum med toalett och dusch.

Läs om rummen på Masseria degli Ulivi

Dölj texten
 

Sök priser och
boka vistelse

Sök priser och
boka resa

Endast boende
+Flyg & boende
Endast bilhyra
Loading
Vuxna
Barn
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Rum / lägenhet 1
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
 

Liknande ställen

Torre Marabino

Ispica, Sicilien

Hotel Villa Favorita

Noto, Sicilien

Agriturismo Pantanelli di Vendicari

Oasi di Vendicari, Sicilien

Rekommendationer till dig

La Casina

Castagneto Carducci, Toscana

La Cecinella

Cecina Mare, Toscana

Residence i Piastroni

Monteverdi Marittimo, Toscana

Populärt på Sicilien

search map