Agriturismo i Noto på Sicilien

Borgo Alto

 
Borgo Alto är inte tillgänglig i dagsläget
Borgo Alto är inte en del av programmet hos In-Italia i dagsläget. Men var inte ledsen, det finns så mycket annat att titta närmare på.

Vi har därför funnit dessa semesterboende i samma område till dig:

>> Se fler alternativ här

>> Läs mer om semester till Noto här
Endast boende
+Flyg & boende
Nyhet
Loading
Loading
Vuxna
Barn
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Rum / lägenhet 1
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Fler sökmöjligheter
0
Hämtar innehåll

Borgo Alto är ett lanthotell som ligger i en lugn och fridfull oas med underbar utsikt från Etna till Siracusa och hela den sydöstra delen av Sicilien.

Stället består av tre mindre hus där man har inrett 8 rymliga rum samt ett litet matställe som endast är öppet för ställets gäster. Matstället är öppet varje torsdag, fredag och lördagkväll samt varje söndag för lunch. Personalen sätter stor ära vid att tillaga de traditionella sicilianska rätterna som serveras utomhus så länge vädret tillåter eller i en liten matsal.

Läs mer om Borgo Alto

Trädgården som omger rummen präglas av exotiska växter som området är känt för (naturparken vid Cavagrande ligger få kilometer bort). På kanten av klippan varifrån utsikten är som bäst ligger den fina poolen omgiven av parasoller och solstolar som vänder mot havet. Vill man aktivera sig mer så finns det både tennis och fotbollsplan samt möjlighet för att hyra mountainbikes.

Rummen är alla mycket rymliga och välinredda. De största av dem är delade på två våningsplan och kan ta emot tre vuxna eller två vuxna och två barn. Alla rum är utrustade med aircondition, TV, minibar, förvaringsbox och badrum med toalett och dusch. Från sovrummet har man utgång till egen terrass med bord och stolar samt utsikt mot den härliga trädgården.

Från Borgo Alto han man möjlighet för att utforska alla de vackra barokstäderna Marzamemi Oase och Cavagrande del Cassibile samt den fina Siracusa. Vägarna i detta område är dessutom utmärkta för cykelturer så man kan få fina upplevelser uppe på Iblei-sluttningarna. Dock krävs det god fysik.

Dölj texten
 
 
search map