Semesterbostad i Mondello på Sicilien

Addaura Hotel

Lägg till som favorit
 
Hämtar innehåll

Hotel Addura har fått sitt namn från klippområdet med samma namn, som ligger i utkanten av den trevliga staden Mondello, där du också hittar invånarna i Palermos favoritstrand. Palermo ligger så pass nära Mondello, att de lokala kan komma hit med buss från centrum, och det är något de utnyttjas. Det är också i detta område som storstadens överklass har sina villor och sommarhus, där de drar sig tillbaka på helgen - så sällskapet är det inte något fel på.

Bra gemensamma faciliteter

Addaura Hotel ligger längs kustvägen på gångavstånd från Mondellos strandpromenad (ca. 1 km). Komplexet består av flera avdelningar, bland annat ett hotell, men också en flygel med semesterlägenheter samt ett kongresscenter. På första våningen finner du reception och restaurang, medan rummen ligger på de övre våningsplanen. I trädgården mellan hotellet och annexet som huserar lägenheterna, finner du den fina poolen med barnpool och tillhörande solterrass med solstolar, parasoller och havsutsikt. Kusten vid hotellet består av klippor och därför kan det inte rekommenderas att bada just här. Vid poolen arrangeras till och från speciella kvällar med sicilianska specialiteter, som annars kan avnjutas i restaurangen om du vill prova annat än det internationella köket.

Läs mer om Addaura Hotel

Kombinera sol och strand med den levande storstaden

Addaura Hotel är enligt vår mening ett utmärkt val för resenärer som vill besöka och utforska Palermo samt slappna av vid havet. Dessutom bör Mondellos strandpromenad inte undervärderas då den bjuder på en livlig och charmerande atmosfär både om dagen och kvällen, såväl under sommaren som vår och höst - hit strömmar palermoborna så snart solen skiner och havstemperaturen tillåter en dopp i det vackra kristallklara havet.

Rum god komfort

Rummen är enkelt inredda och är alla utrustade med aircondition, satellit-TV, minibar, kassaskåp samt badrum med toalett, dusch och hårtork. Flera av hotellets rum har privat balkong, och några har dessutom havsutsikt, men det är dessvärre inget vi kan garantera på förhand - tala dock med receptionen vid ankomst, så kommer de att göra vad de kan för att möta dina önskemål.

Dölj texten
 

Sök priser och
boka vistelse

Sök priser och
boka resa

Endast boende
+Flyg & boende
Nyhet
Loading
Vuxna
Barn
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Rum / lägenhet 1
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
 

Liknande ställen

Hotel Dioscuri Bay Palace

Agrigento, Sicilien

Agriturismo Villa Dafne

Alia, Sicilien

Hotel d'Orange d'Alcantara

Francavilla di Sicilia, Sicilien

Rekommendationer till dig

Ristoro del Cavaliere

Piazza al Serchio, Toscana

Villa Giada

Imperia, Ligurien

Residence Le Terrazze

Portovenere, Ligurien

Nyheter från In-Italias
BLOGG
Här kan du bli inspirerad till din semester i Italien

Populärt på Sicilien

search map