Agriturismo i Modica på Sicilien

Villa San Filippo

 
Villa San Filippo är inte tillgänglig i dagsläget
Villa San Filippo är inte en del av programmet hos In-Italia i dagsläget. Men var inte ledsen, det finns så mycket annat att titta närmare på.

Vi har därför funnit dessa semesterboende i samma område till dig:

>> Se fler alternativ här

>> Läs mer om semester till Modica här
Endast boende
+Flyg & boende
Nyhet
Loading
Loading
Vuxna
Barn
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Rum / lägenhet 1
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Fler sökmöjligheter
0
Hämtar innehåll

I det exotiska landskapet utanför barokstaden Modica ligger denna villa som byggdes i slutet av 1700-talet. Föreställ dig en äkta adelsbostad där man bevarat de flesta arktitektoniska dragen och blandat med en skön stämning.

Ägendommen har alltid varit bebodd och varit utsatt för många kreativa infall från adelsfamiljen. Om någon av de döda ägarna kom på att inreda ett rum eller läsrum så blev det snabbt rest en vägg. Varje rum har sin egen prägel både vad det gäller inredning och plats. Det är igentligen inte tal om en lyxbostad även om det vilar en adlig prägel över villan.

Läs mer om Villa San Filippo

Villans park innehåller århundrade gamla palmer och träd samt en härlig pool med tillhörande solterrass. Poolen har en speciell avlång form och är värd ett dopp. Bland träden finner man flera sköna platser och terrasser med bord och stolar där man kan njuta av det sköna vädret och den lokala saften..., även kallad vin. Mot avtal med Michele, Muni eller Anna Maria kan man få smaka familjens matlagning och eventuellt deltaga i matlagningen.

Lägenheterna är mycket olika inredda. Stämningen är charmig och avslappnad samtidigt som man befinner sig ute i naturen med allt vad det innebär. Observera att innan man kör in på ägendommen så passerar man ett gammalt lanthus som kan verka lite skrämmande då det står öde och tomt.

Lägenheterna på Villa San Filippo

Enrumslägenhet Forno med 2 sovplatser (uppbyggd bottenvåning)

lägenhet Forno ligger på en uppbyggd bottenvåning och består av vardagsrum med kokvrå och två sovplatser samt badrum med WC och dusch. Vid lägenheten är där terrass med parasoll och solstolar.

Tvårumslägenhet Gelso med 2 sovplatser (bottenvåning)

lägenheten Gelso ligger på bottenvåning och består av vardagsrum med kokvrå, sovrum med dubbelsäng samt badrum med WC och dusch. Framför lägenheten är där terrass med parasoll och solstolar. Lägenheten har dessutom aircondition och TV.

Trerumslägenhet Gelsomino med 4 sovplatser (bottenvåning)

lägenheten Gelsomino ligger på bottenvåning och består av vardagsrum med kokvrå, sovrum med dubbelsäng och sovrum med två enkelsängar samt badrum med WC och dusch. Framför lägenheten är där terrass med parasoll och solstolar. Lägenheten har dessutom aircondition och TV.

Trerumslägenhet Noce med 4 sovplatser (bottenvåning / uppbyggd bottenvåning)

lägenheten Noce är indelad på två plan. På bottenvåning finns det vardagsrum, kök och badrum med WC och dusch. På den uppbyggda bottenvåningen ligger sovrum med dubbelsäng och sovrum med två enkelsängar. Vid lägenheten finns där en utomhus terrass med parasoll och solstolar.

Trerumslägenhet Le Palme med 6 sovplatser (bottenvåning)

Lägenheten Le Palme är väldigt stor (ca. 200 m²) och består egentligen av två olika sektioner. Där är nämligen ett särskilt rum med dubbelsäng, eget kök och badrum med tillhörande terrass med utomhus dusch. Den andra avdelningen består av kök, vardagsrum, matsal, två sovrum med dubbelsäng, två badrum med WC och dusch samt garderob. Vid lägenheten finns där en stor terrass och trädgård.

Dölj texten
 
 
search map