Hotell i Modica på Sicilien

Torre don Virgilio

Lägg till som favorit
 
Hämtar innehåll

Torre Don Virgilio är en gammal gård, som är helrenoverad i autentisk och rustik stil, kombinerat med moderna bekvämligheter. Den ligger endast en kvarts bildtur från den kända barockstaden Modica, och är placerad mitt ute på landet, omgiven av olivträd. Stället präglas av lugn och ro, och det krävs en bil för att komma runt i lokalområdet. Torre Don Virgilio är en bra utgångspunkt för att utforska den sydöstra delen av Sicilien. På mindre än en timme kan du nå både Ragusa, Noto, Siracusa och naturligtvis också havet, om du har lust till en dag på stranden.

Både för aktiva och mindre aktiva

Det fridfulla läget, för att det finns behov av bra faciliteter och tjänster, och det hittar du på Torre Don Virgilio. Den välansade trädgården är ett härligt ställe att slappna av på, vid poolen. De sköna solsängarna och parasollen ger dig möjlighet att drömma dig helt in i din bok, medan du njuter av naturens ljud. Om du har lust att utforska den närmsta omgivningen utan bil, kan du fråga personalen om möjligheterna för att låna en mountainbike. Andra förslag kan vara att ta en tur till häst, eller en båttur till Malta, eller längs den sicilianska kusten - det finns alltså möjligheter både för den aktiva och mindre aktiva.

Läs mer om Torre don Virgilio

Här lever du "på sicilianska"

Vad gäller gastronomin, är du i goda händer. På Torre Don Virgilio handlar mycket om mat och dryck. De hembakade kakorna och tårtorna smakar riktigt gott, och därutöver har frukostbuffén ett fint urval av ekologiska produkter både i den söta och salta avdelningen. Lite då och då arrangeras det provningar av både vin och olivolja. Köket är baserat på traditionella sicilianska rätter, som naturligtvis präglas av årstidens utbud - så det är det perfekta stället att gå på djupet i vad Sicilien kan erbjud ai form av kokkonst. Under dagen kan du få ett lättare snack och andra förfriskningar i baren, och har du lust att sitta still en stund, kan du nyttja det lilla biblioteket, eller TV-rummet. Det finns gratis wifi på hela området, och det är naturligtvis inget problem att hitta en plats till bilen.

Autentiski inredda rum

Torre Don Virgilio är ett litet ställe, med endast 16 rum i olika kategorier och rustik stil. Alla rum har aircondition, sat-TV, minibar och badrum med toalett, dusch, hårtork.

Läs om rummen på Torre don Virgilio

Dölj texten
 

Sök priser och
boka vistelse

Sök priser och
boka resa

Endast boende
+Flyg & boende
Nyhet
Loading
Vuxna
Barn
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Rum / lägenhet 1
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
 
search map