Hotell i Modica på Sicilien

Modica Palace Hotel

Lägg till som favorit
 
Hämtar innehåll

Modica är kanske inte den första staden i Italien, du tänker på när du ska åka på stadsemester, men om du överväger att åka på en rundresa på Sicilien, rekommenderar vi dig att stanna några dagar i denna historiska stad. Faktum är att Modica är närmsta granne till den något mer kända barockstaden Ragusa, som du kanske känner till från TV-serien Montalbano, och båda städer är med på UNESCOs världsarvslista. Ragusa är en sann pärla då det kommer till arkitektur, och stadens historiska centrum är en hel resa värd. Modica är byggt i en klippa, och för att komma till centrum, behöver du korta en ytterst spektakulär bro. Modica är känt för sitt smakfulla kök, dess goda viner och den berömda chokladen. Stadens mest kända monument är kyrkan St. Giorgio som är ett mästerverk i barockstil. Geografiskt är Modica en perfekt bas för att utforska den sydöstra delen av Sicilien.

En härlig bas för semestern

Modica Palace är ett modernt hotell som erbjuder komfort till ett förnuftigt pris. De flesta bor här endast några få dagar, tillräckligt för att se de största attraktionerna i området. Personalen gör allt de kan för att du ska få en bra semester, och både service och faciliteter har en förnuftig nivå. Hotellet största plus är utan tvekan trädgården och den härliga poolen med solsängar, parasoll och en stor terrass. Trädgården är det perfekta stället att njuta av en förfriskning, medan du läser en bra bok efter dagens upplevelser i Modica och omnejd.

Läs mer om Modica Palace Hotel

Bra service

Modica Palace är ett bra ställe för att typer av resenärer. Om du reser med din familj, finns det ett litet lekområde i den stora trädgården där dina barn kan leka medan du slappnar av vid poolen eller njuter av en massage. Baren är en härlig liten plats där du kan njuta av din favoritdrink, om vädret inte tillåter att vara utomhus. Det samma gäller restaurangen, som serverar en förnuftig buffé om morgonen, och om kvällen specialiserar köket sig på sicilianska rätter. Allt i allt, kan vi bara säga att Modica Palace ger en strålande service, inklusive gratis wifi på hela hotellet, och gratis parkering.
Strada Statale går intill hotellet.

Moderna, ljusa rum

Modica Palace Hotel har totalt 33 komfortabla och fint inredda rum. De är utrustade med alla moderna bekvämligheter som aircondition, sat-TV, minibar, förvaringsbox, wi-fi, skrivbord samt badrum med toalett, dusch och hårtork.

Läs om rummen på Modica Palace Hotel

Dölj texten
 

Sök priser och
boka vistelse

Sök priser och
boka resa

Endast boende
+Flyg & boende
Nyhet
Loading
Vuxna
Barn
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Rum / lägenhet 1
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
 
search map