Villa i Mirto på Sicilien

Casaletto degli Aranci

 
Casaletto degli Aranci är inte tillgänglig i dagsläget
Casaletto degli Aranci är inte en del av programmet hos In-Italia i dagsläget. Men var inte ledsen, det finns så mycket annat att titta närmare på.

Vi har därför funnit dessa semesterboende i samma område till dig:

>> Se fler alternativ här

>> Läs mer om semester till Mirto här
Endast boende
+Flyg & boende
Nyhet
Loading
Loading
Vuxna
Barn
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Rum / lägenhet 1
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Fler sökmöjligheter
0
Hämtar innehåll

Il Casaletto degli Aranci ligger längs den gamla landsvägen som går mellan Mirto i Nebrodi bergen och Fitalia dalen och havet.

Placering nära landsby

Från huset är det ca. 2 km till Mirto by där man finner flera inköpsmöjligheter. Matställena finns både i byn och ute på landet vid vägarna där de lokala invånarna kommer för en fika eller en snabb lunch med ett glas vin under arbetsdagen.

Läs mer om Casaletto degli Aranci

Hus med utsikt

Huset ligger vackert på en bergssluttning med utsikt över havet och de Eoliska Öarna vid horisonten. Vid huset finns det parkeringsplats, grill i trädgården, terrass med parasoll och trädgårdsmöbler samt en pool på 9 x 5 meter. Huset har dessutom TV.

Trädgård med appelsinträd

I trädgården finns det härliga appelsinträd som man gärna får plocka frukter av från mitten av november till slutet av april. Huset tillhör nämligen en större bondgård som producerar fin olivolja, appelsiner, citroner och mindre mängder av annan frukt.

Dölj texten
 
 
search map