Hotell i Menfi på Sicilien

Relais Casina Miregia

Lägg till som favorit
 
Hämtar innehåll

Här befinner du dig på Siciliens västra hörn, ett läge där du kan kombinera sol och bad med kultur och naturupplevelser. Du kan bl.a besöka Marsala, ett namn du säkert känner igen. Marsalavinet är ett sött starkvin som passar speciellt bra i matlagning, känt världen över.

Till havet och närmsta strand är det endast ca 10 km och till inköp ännu närmre. Menfi, som har ett blandat utbud, ligger nämligen endast ca 10 minuter bort med bil.

Relais Casina Miregia, som är ett s.k. Eco-friendly hotell bjuder på en stilren miljö och det låga vita huset smälter fint in i omgivningarna. Ett tillhörande poolområde finns med parasoll och trevliga solsängar i trä där du kan lapa sol dagarna i ända. Intill poolen kan du slå dig ner på terrassen med loungemöbler, och kanske något gott att dricka.

Du är omgiven av hundraåriga olivträd, och givetvis tillverkar de sin egna olivolja, extra virgine. Här finns en restaurang som serverar lättare lunch samt middag. Köper du till halvpension är det middag (med antipasto, primo, secondo, contorno, frukt eller dessert samt mineralvatten) som gäller utöver frukosten. Maten som serveras är klassiska rätter från Medelhavet.

Hotellet har ett frukostrum samt parkeringsmöjligheter. Ibland ordnar de matlagningskurser. Är du intresserad så vänd dig till receptionen. Tvätteri finns. Det går att hyra cykel (MTB och elektrisk) efter tillgänglighet. Här finns även förvaring för cykel samt reparationsrum.

Läs mer om Relais Casina Miregia

Rummen är också stilrena och ger ett minimalistiskt intryck även om en och annan färgglad kudde livar upp. Inredningen är alltså enkel, modern utan för många detaljer. Här finns endast 12 rum. Utsikten varierar, mot trädgården, landskapet eller havet.

Läs om rummen på Relais Casina Miregia

Dölj texten
 

Sök priser och
boka vistelse

Sök priser och
boka resa

Endast boende
+Flyg & boende
Nyhet
Loading
Vuxna
Barn
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Rum / lägenhet 1
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
 
search map