Villa i Mazzaforno på Sicilien

Villa Lucia

 
Villa Lucia är inte tillgänglig i dagsläget
Villa Lucia är inte en del av programmet hos In-Italia i dagsläget. Men var inte ledsen, det finns så mycket annat att titta närmare på.

Vi har därför funnit dessa semesterboende i samma område till dig:

>> Se fler alternativ här

>> Läs mer om semester till Mazzaforno här
Endast boende
+Flyg & boende
Nyhet
Loading
Loading
Vuxna
Barn
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Rum / lägenhet 1
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Fler sökmöjligheter
0
Hämtar innehåll

Härlig villa som ligger ut till vattnet på klipporna väster om centrala Cefalú. Från villan terrass kan man beundra den trevliga staden Cefalú. Villan ligger i området Ogliastrillo, ca. 3 km från centrum där man finner flera butiker, caféer och matställe.

De härliga omgivningarna är största delen av året präglade av absolut lugn och ro. I juli och augusti är stranden och bukten välbesökt av de lokala befolkningen så då ska man räkna med en del liv och rörelse under dagen.

Läs mer om Villa Lucia

Runt om villan finns en ca. 1500 m² stor trädgård som går längs med havet. Från trädgården och från villans terrass leder en trappa ner till vattnet. Vid ingången till villan finns det en parkeringsplats för 2 bilar.

Villa med 6 + 1 sovplatser:
- Villan består av ett mycket stort uppehållsrum med öppen spis och utgång till terrassen, stort kök med ugn och tvättmaskin samt en liten patio, ett sovrum med dubbelsäng och eget badrum med toalett och dusch samt balkong med panorama utsikt. På nedersta våningen finns ännu ett sovrum med dubbelsäng, sovrum med våningssäng, litet rum med enkelsäng och ett badrum med toalett och dusch.

Dölj texten
 
 
search map