Semesterbostad i Mazzaforno på Sicilien

Villa degli Ulivi

 
Villa degli Ulivi är inte tillgänglig i dagsläget
Villa degli Ulivi är inte en del av programmet hos In-Italia i dagsläget. Men var inte ledsen, det finns så mycket annat att titta närmare på.

Vi har därför funnit dessa semesterboende i samma område till dig:

>> Se fler alternativ här

>> Läs mer om semester till Mazzaforno här
Endast boende
+Flyg & boende
Nyhet
Loading
Loading
Vuxna
Barn
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Rum / lägenhet 1
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Fler sökmöjligheter
0
Hämtar innehåll

Fin liten villa som ligger endast 400 m från sandstranden. Villan ligger i ett mycket lugnt område 5 km från Cefalús centrum där man finner alla typer av affärer, restauranger och caféer/barer.

Från huset har man utsikt mot den fantastiska trädgården på hela 500 kvm där det bl.a. finns grillplats och en härlig veranda där man kan sitta och njuta av ett gott glas vin. Det finns dessutom privat parkering.

Läs mer om Villa degli Ulivi

Villa med 6 sovpladser:
- Bottenvåningen: vardagsrum med utgång mot verandan, kök (utrustat med ugn och kylskåp), ett sovrum med två sängar, ett badrum med dusch samt ett sovrum med dubbelsäng. Första våningen : ett sovrum med dubbelsäng och en balkong med fin utsikt mot havet, ett badrum med dusch. Möjlighet finns att få till en säng i ett rum. Tvättmaskin och TV finns i huset. Möbleringen är trevlig men ganska enkel.

Vi vill göra er uppmärksam på att järnvägen löper bakom huset och därför ska man förvänta sig lite ljud när tåget kör förbi. Första tåg kör förbi ca. kl. 06.00 och det sista kör som regel vid kl. 22.00. Några tycker detta är lite störande, andra menar att vi inte ens behöver nämna det.

Dölj texten
 
 
search map