Semesterbostad i Mazzaforno på Sicilien

Residence Fontana Barone

Lägg till som favorit
 
Hämtar innehåll

Residence Fontana Barone ligger i Mazzaforno ca. 4 kmr från centrala Cefalú tätt inpå stranden. Tyvärr ligger staden inte inom gångavstånd så du måste antingen ta en taxi eller egen bil. Det är inte så svårt att komma hit med bil och det finns mycket att se i området omkring Fontana Barone så vi skulle nog ändå rekommendera att du har en hyrbil till hands. Däremot når du till fots mataffärer och restauranger.

En härlig kuststad med historia

Avsätt gärna tid till att besöka Cefalù mer än en gång. Det är en mycket speciell liten kuststad där stranden ligger mitt i det historiska centrumet. I hela den gamla delen av staden råder en härlig avslappad stämning och den eleganta katedralen är välbesökt. Den vittnar om de många kulturer som har präglat Sicilien genom tiderna, den normandiska, den romerska, den grekiska och den arabiska. Du behöver inte se långt efter underhållning och komfort i Cefalù för här finns massor av caféer, glassbarer, restauranger och butiker. Vackra stränder hittar du inte bara i den historiska delen utan även i andra kvarter och i det hela taget runt hela ön.

Semester på Residence Fontana Barone också för naturälskare

Om du är en naturälskare ar du kommit rätt för Madonie berget och nationalpark ligger tätt in på. I dessa omgivningar kan du nyttja den härliga naturen på flera sätt, t. ex. cykling, mountain-biking och vandring. Det finns många vackra rutter här som varierar både i längd och svårighetsgrad.

Trygghet och roliga aktiviteter för barnen

Residence Fontana Barone erbjuder fantastisk gästfrihet och en mycket trygg miljö för barn. Barnen kan fritt gå omkring och bada i poolen eller leka i trädgården där det även finns plats till att spela t.ex bordtennis, bordfotboll mm. Poolen är tämligen stor och har en separat del till barn (ca 90 cm djup) och har en rutschkana. Runt poolen finns liggstolar och parasoller där du som förälder kan koppla av. Om du hellre vill ha mjuk sand under fötterna behöver du endast gå ner ca 600 m så är du på stranden och Medelhavets varma vatten.

Läs mer om Residence Fontana Barone

Här finns en utomhusbar och grillmöjligheter

I Fontana Barones trädgård finns en trevlig gazebo med terrass. Det är faktiskt en utomhusbar där du kan förse dig med förfriskningar och lättare snacks. Till middag kan du använda ditt utomhuskök. Om du vill slå dig till bords på en restaurang så måste du traska ca 500 m innan du når den förste.

Wi-Fi är tillgängligt i reception/bar-området. Parkering på stället är inga problem och det kostar inget extra. Om du inte önskar att hyra bil så fråga på hotellet om de kan hjälpa dig med att hyra cyklar eller scooter.

Moderna och komfortabla hus

Residence Fontana Barone har i allt 14 ljusa och trevliga, delvisa sammanhängande hus med två sovrum. Alla hus har en veranda i den centrala trädgården där poolen ligger. Du har en ganska hög grad av privatliv och ett trevligt allrum med soffa och 2 sovplatser en trappa upp. Här finns ett sovrum med en dubbelsäng, ett sovrum med twin-bäddar och ett badrum. Alla hus har aircondition (mot avgift) , Sat-TV och faciliteter till att äta och för avkoppling. Badrummet är utrustat med dusch, hårfön och gratis toalettartiklar. Alla hus är olika inredda men de basala elementen är de samma.

L√§genheterna på Residence Fontana Barone

Lägenhet med 2 sovrum

Lägenheten består av 2 sovrum på andra våningen och på bottenvåningen finns ett stort allrum med soffa, tv och kokvrå. Härifrån är det utgång till en stor terrass.

Dölj texten
 

Sök priser och
boka vistelse

Sök priser och
boka resa

Endast boende
+Flyg & boende
Nyhet
Loading
Vuxna
Barn
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Rum / lägenhet 1
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
 
search map