Hotell i Mazara del Vallo på Sicilien

Mahara Hotel

 
Mahara Hotel är inte tillgänglig i dagsläget
Mahara Hotel är inte en del av programmet hos In-Italia i dagsläget. Men var inte ledsen, det finns så mycket annat att titta närmare på.

Vi har därför funnit dessa semesterboende i samma område till dig:

>> Se fler alternativ här

>> Läs mer om semester till Mazara del Vallo här
Endast boende
+Flyg & boende
Nyhet
Loading
Loading
Vuxna
Barn
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Rum / lägenhet 1
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Fler sökmöjligheter
0
Hämtar innehåll

Vill man stilla sitt behov för en genuin siciliansk vistelse är detta stämningsfulla hotell i Mazara del Vallo ett utmärkt val. Mahara Hotel uppfyller drömmen om sol och strand, sicilliansk livsglädje med alla moderna faciliteter och bekvämligheter samt historisk charm i en genuin stad.

Gå till genuint centrum

Mazara del Vallo och dess sköna strandpromenad som sprudlar av liv både dag och kväll ligger endast en kort promenad bort. Hotellets shuttlebus kör dessutom flera gånger om dagen till den betalningsfria stranden som ligger några få kilometer bort. På hotellet finns det även pool och wellness-center som gästerna kan ta del av.

Läs mer om Mahara Hotel

Lokal restaurang med arabisk touch

I hotellets eleganta restaurang Ghibli serveras både frukost och middag, där menyn ofta präglas av fiskrätter och inspiration från det arabiska köket. När vädret tillåter (vilket det oftast gör) dukas det upp i den trevliga trädgården. Förutom restaurangen har hotellet en vinbar La PIazzetta, där man även blir serverad lättare måltider och siciliensk egen-produktion. Hotellet erbjuder även en gratis, övertäckt parkering och internetuppkoppling i lobbyn.

Välinredda rum

De flesta av hotellst 77 behagliga och välinredda rum har egen terrass. Dessutom så finns där 4 eleganta suiter, som ligger lite för sig själva och alla är utrustade med terrass och jacuzzi. Samtliga rum har badrum med toalett och dusch eller badkar, aircondition, minibar, satellit-TV, internetuppkoppling och förvaringsbox.
- Standard rummen har utsikt över den stora innergården. Rummen på andra våningen har utgång till egen terrass medan rummen på tredje våningen endast har en fransk balkong.
- Superior rummen få till antalet och de har utsikt till hamnpromenaden. Rummen på andra våningen har utgång till egen terrass men havsutsikten hindras av de stora palmerna framför hotellet. Rummen på tredje våningen har endast en fransk balkong men istället havsutsikt då palmerna (ännu) inte är så höga.
- Suite rummen finns det 4 st av och dessa framstår som eleganta och ligger lite för sig själv. Alla sviterna är utrustade med terrass och jacuzzi.

Vid bokning ange gärna om du önskar bo på 2:a eller 3:e våningen - så gör vi vad vi kan för att tillfredställa dina önskemål.

Läs om rummen på Mahara Hotel

Dölj texten
 
 
search map