Hotell i Mazara del Vallo på Sicilien

Mahara Hotel

 
Mahara Hotel är inte tillgänglig i dagsläget
Mahara Hotel är inte en del av programmet hos In-Italia i dagsläget. Men var inte ledsen, det finns så mycket annat att titta närmare på.

Vi har därför funnit dessa semesterboende i samma område till dig:

>> Se fler alternativ här

>> Läs mer om semester till Mazara del Vallo här
Endast boende
+Flyg & boende
Nyhet
Loading
Loading
Vuxna
Barn
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Rum / lägenhet 1
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Fler sökmöjligheter
0
Hämtar innehåll

Vill man stilla sitt behov för en genuin siciliansk vistelse är detta stämningsfulla hotell i Mazara del Vallo ett utmärkt val. Mahara Hotel uppfyller drömmen om sol och strand, sicilliansk livsglädje med alla moderna faciliteter och bekvämligheter samt historisk charm i en genuin stad.

Gå till genuint centrum

Mazara del Vallo och dess sköna strandpromenad som sprudlar av liv både dag och kväll ligger endast en kort promenad bort. Hotellets shuttlebus kör dessutom flera gånger om dagen till den betalningsfria stranden som ligger några få kilometer bort. På hotellet finns det även pool och wellness-center som gästerna kan ta del av.

Läs mer om Mahara Hotel

Lokal restaurang med arabisk touch

I hotellets eleganta restaurang Ghibli serveras både frukost och middag, där menyn ofta präglas av fiskrätter och inspiration från det arabiska köket. När vädret tillåter (vilket det oftast gör) dukas det upp i den trevliga trädgården. Förutom restaurangen har hotellet en vinbar La PIazzetta, där man även blir serverad lättare måltider och siciliensk egen-produktion. Hotellet erbjuder även en gratis, övertäckt parkering och internetuppkoppling i lobbyn.

Välinredda rum

De flesta av hotellst 77 behagliga och välinredda rum har egen terrass. Dessutom så finns där 4 eleganta suiter, som ligger lite för sig själva och alla är utrustade med terrass och jacuzzi. Samtliga rum har badrum med toalett och dusch eller badkar, aircondition, minibar, satellit-TV, internetuppkoppling och förvaringsbox.
- Standard rummen har utsikt över den stora innergården. Rummen på andra våningen har utgång till egen terrass medan rummen på tredje våningen endast har en fransk balkong.
- Superior rummen få till antalet och de har utsikt till hamnpromenaden. Rummen på andra våningen har utgång till egen terrass men havsutsikten hindras av de stora palmerna framför hotellet. Rummen på tredje våningen har endast en fransk balkong men istället havsutsikt då palmerna (ännu) inte är så höga.
- Suite rummen finns det 4 st av och dessa framstår som eleganta och ligger lite för sig själv. Alla sviterna är utrustade med terrass och jacuzzi.

Vid bokning ange gärna om du önskar bo på 2:a eller 3:e våningen - så gör vi vad vi kan för att tillfredställa dina önskemål.

Läs om rummen på Mahara Hotel

Dölj texten
 
 

Gästomdömen av Mahara Hotel

Läs personliga omdömen av Mahara Hotel som ligger på Sicilien. Omdömena av hotellet är skrivna av gäster som har rest med In-Italia. Alla omdömen är naturligtvis ocensurerade så du får en ärlig beskrivning och recension av Mahara Hotel. Förutom omdömen av själva hotellet kan du också läsa fina tips från våra gäster om utflykter, restauranger, sevärdheter, strander, lokaltransport och mycket mer.

Se alla 4 omdömen från Mahara Hotel

Läcker frukost utifrån italiensk standard

Vi blev upphämtade av en taxi i Trapani och körda till hotellet. Detta hade hotellet bokat på uppdrag av In-Italia. Läcker service men trist att upptäcka att hemturen med taxi som vi bad hotellet att boka kostade 20€ mindre.

Personalen var mycket vänlig och man kunde prata engelska med dem. Frukostpersonalen kom oftast och frågade vilken sorts kaffe man ville ha. Men om de missade en fanns det en automat. Buffén bestod av traditionell italiensk frukost med kakor, men det fanns också müsli, färsk frukt, bröd och yoghurt. Mycket bra.

Det fanns en vinbar nära poolen som skulle vara öppen 10-23. Den öppnade först efter kl.11 och stängde vid 16-17-tiden. Bartendern kunde engelska så därför kunde man utan problem beställa lunch som inte stod på deras meny. Fråga gärna dem om andra saker.

Vi är mycket nöjda med allt, hotellet, faciliteterna osv.

Läs mer

Härligt hotell - men icke-existerande strand

Hotellet är härligt och personalen vänlig - bra parkeringskällare utan kostnad. Fin frukost och avstånden till staden är bra, liksom att det ligger en supermarknad nära. Staden är trevlig, även om vi var lite utom säsong. Det ligger en fantastiskt bra 100 % italiensk restaurang 50 meter från hotellet. Mycket autentiskt. Min dotter och jag åt där 3 gånger - enda icke-italienarna. Det var massor av gäster där varje gång vi var där.
Enda minus är stranden ovanför hotellet - den är icke-existerande. Närmaste acceptabla strand ligger en kilometer bort.
Poolen är dock bra på hotellet.

Läs mer

Bedömning av Mahara Hotel

Läs mer

Mahara Hotel i Mazara del Vallo

Det var en supertur och båda hotell var riktigt bra. Allt var bara i sin ordning, från bokning, betalning och avresa. Härligt! Fin service och en bra upplevelse.

Läs mer

Steen från Årslev bodde på Mahara Hotel i Mazara del Vallo

Tack för att ni organiserade en bra och varierad rundtur på Sicilien.
Vi var mycket glada att vi stannade oss 3 dagar varje plats. Det gav oss en resedag, som vi också för anblick ser längs vägen, och 2 dagar när vi höll mer i närområdet.
Mazara del Vallo är en fin stad. Försumma inte att se Teatro Garibaldi. En annan erfarenhet som vi hade på lördag kväll, där det fanns en parad genom staden med invånare klädda så de illustrerade stadens olika epoker, från grekerna till idag. Det mest slående var att återvända en scen från Visconti The Leopard, den där Burt Lancaster dansar vals med Claudia Cardinale. Det fanns 4 par klädda i exakt samma klänning som i filmen. Och strax efter följt kursen Garibaldis frihetskämpar . Hotel Mahara är som den typ som det kan förväntas att vara

Läs mer

Bedömning av Mahara Hotel

Läs mer
 
search map