Villa i Marsala på Sicilien

Villa Signorino

Utsikt över pool från andra våning
 
Villa Signorino är inte tillgänglig i dagsläget
Villa Signorino är inte en del av programmet hos In-Italia i dagsläget. Men var inte ledsen, det finns så mycket annat att titta närmare på.

Vi har därför funnit dessa semesterboende i samma område till dig:

>> Se fler alternativ här

>> Läs mer om semester till Marsala här
Endast boende
+Flyg & boende
Nyhet
Loading
Loading
Vuxna
Barn
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Rum / lägenhet 1
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Fler sökmöjligheter
0
Hämtar innehåll

Lugn och ro vid poolen är normalt nästan omöjligt att kombinera med närhet till strand och matställen, men Villa Signorino är ett undantag som bekräftar regeln!

Närheten till stranden

Villa Signorino ligger vid strandenLido Signorino som ligger ca 8 km söder om Marsala stad. Det är dock kortare till närmsta matstället (ca 400 meter från huset finns det en restaurant - pizzeria), som har öppet hela året om. Shoppingmöjligheter finns också inom ca en halv mils avstånd längs huvudgatan i Marsala, det finns dock en liten livsmedelbutik ca 600 meter från huset. Vid huset finns det två övertäckta parkeringsplatser (har ni fler bilar, kan ännu en ställas vid infarten).

Läs mer om Villa Signorino

Trädgårde med pool, palmer och tennisbana samt välutrustat kökshus

Villans trädgård har allt, vad man kan begära: utöver den lyxiga poolen (8 x 18 meter) omgiven av höga palmer, finns det en tennisbana (dock mindre än en vanlig bana), grillområde, två utomhus duschar och övertäckt terrass, där man kan slappna av eller njuta av måltiderna. Vid villans huvudbyggnad finns det även ett annex på ca 35 m², som är inrett med ett snyggt och välutrustat kök samt långt matbord, där alla gästerna kan få plats att sitta om den olyckliga och ovanliga situationen skulle uppstå att vädret inte skulle tillåta något annat.

Villa med stort uppehållsrum, övertäckt terrass och 5 sovrum

- Villans huvudbyggnad är fördelad på två våningar. På första våning finns det ännu ett kök en suite med ett stort uppehållsrum med dubbelbäddsoffa, härifrån har man utgång till terrassen. På samma våning hittar man även 2 sovrum med dubbelsängar, ett sovrum med två enkelsängar (på förfrågan kan de bli skjuvas ihop till en dubbelsäng), och två badrum med toalett och dusch. På andra våning finns det ett sovrum med dubbelsäng, ett sovrum med två enkelsängar (på förfrågan kan de bli skjuvas ihop till en dubbelsäng), och ännu ett badrum med toalett och dusch.

Dölj texten
 
 
search map