Hotell i Marsala på Sicilien

Baglio Oneto Resort

Lägg till som favorit
 
Hämtar innehåll

Läget på backen ger en vacker utsikt, och med sina 49 rum är hotellet ett bra val i Marsala-området och ett bra utgångsläge för utflykter till Siciliens vackra och varierande västkust. Njut av solnedgången från din terrass medan du smakar på ett gott glas vin från området, ta en båttur till de Egadiska öarna, eller släntra runt i Marsala och Trapani, som båda ligger nära Baglio Oneto.

Det råder en avslappnad atmosfär på hotellet, som är möblerat på ett klassiskt vis. Poolområdet och terrassen är de bästa platserna då solen går ner i väst, och visar sig från sin bästa sida när allt ligger omgivet i ett gyllene ljus. Ett vackert naturfenomen.

Läs mer om Baglio Oneto Resort

Sicilianska rätter i restaurangen

Restaurangen La Calandra serverar traditionella sicilianska rätter, både inomhus och utomhus när säsongen tillåter det. Restaurangen är öppen både till lunch och middag. Det arrangeras ofta bröllop och andra stora firanden på hotellet, men man försöker att organisera det så att andra gästers vistelse störs så lite som möjligt.

Vinernas historia

Oneto kommer från namnet på ställets ägare, som är en vin- och olivoljeproducent. Vinkällaren huserar fortfarande vintunnor som använts till lagring, och lantbruktsredskap som används på markerna. Fråga i receptionen om du vill gå med på en rundtur med vin- och olivoljesmakprovning på hotellet.

Bäst till parsemester

Även om det på hotellet också finns familjerum, och ett litet lekrum, är det bäst lämpat till par. Här finns 49 rum fördelade på 22 Classic, 16 Superior samt Deluxe och några familjerum. Rummen är alla inredda i traditionell siciliansk stil. Du får balkong eller terrass, aircondition, minibar, sat-TV, värdebox och roomservice (mot betalning).

Dölj texten
 

Sök priser och
boka vistelse

Sök priser och
boka resa

Endast boende
+Flyg & boende
Nyhet
Loading
Vuxna
Barn
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Rum / lägenhet 1
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
 

Liknande ställen

Hotel Tonnara Trabia

Trabia, Sicilien

Duca di Castelmonte

Trapani, Sicilien

Rekommendationer till dig

Diamond Naxos Taormina

Giardini di Naxos, Sicilien

Hotel Alberi del Paradiso

Cefalù, Sicilien

Etna Hotel

Giarre, Sicilien

Nyheter från In-Italias
BLOGG
Här kan du bli inspirerad till din semester i Italien

Populärt på Sicilien

search map