Hotell i Marsala på Sicilien

Baglio Oneto Resort

Lägg till som favorit
 
Hämtar innehåll

Läget på backen ger en vacker utsikt, och med sina 49 rum är hotellet ett bra val i Marsala-området och ett bra utgångsläge för utflykter till Siciliens vackra och varierande västkust. Njut av solnedgången från din terrass medan du smakar på ett gott glas vin från området, ta en båttur till de Egadiska öarna, eller släntra runt i Marsala och Trapani, som båda ligger nära Baglio Oneto.

Det råder en avslappnad atmosfär på hotellet, som är möblerat på ett klassiskt vis. Poolområdet och terrassen är de bästa platserna då solen går ner i väst, och visar sig från sin bästa sida när allt ligger omgivet i ett gyllene ljus. Ett vackert naturfenomen.

Läs mer om Baglio Oneto Resort

Sicilianska rätter i restaurangen

Restaurangen La Calandra serverar traditionella sicilianska rätter, både inomhus och utomhus när säsongen tillåter det. Restaurangen är öppen både till lunch och middag. Det arrangeras ofta bröllop och andra stora firanden på hotellet, men man försöker att organisera det så att andra gästers vistelse störs så lite som möjligt.

Vinernas historia

Oneto kommer från namnet på ställets ägare, som är en vin- och olivoljeproducent. Vinkällaren huserar fortfarande vintunnor som använts till lagring, och lantbruktsredskap som används på markerna. Fråga i receptionen om du vill gå med på en rundtur med vin- och olivoljesmakprovning på hotellet.

Bäst till parsemester

Även om det på hotellet också finns familjerum, och ett litet lekrum, är det bäst lämpat till par. Här finns 49 rum fördelade på 22 Classic, 16 Superior samt Deluxe och några familjerum. Rummen är alla inredda i traditionell siciliansk stil. Nästan alla har balkong eller terrass och e är utrustade med aircondition, minibar, sat-TV, värdebox och roomservice (mot betalning).

Läs om rummen på Baglio Oneto Resort

Dölj texten
 

Sök priser och
boka vistelse

Sök priser och
boka resa

Endast boende
+Flyg & boende
Nyhet
Loading
Vuxna
Barn
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Rum / lägenhet 1
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
 

Gästomdömen av Baglio Oneto Resort

Läs personliga omdömen av Baglio Oneto Resort som ligger på Sicilien. Omdömena av hotellet är skrivna av gäster som har rest med In-Italia. Alla omdömen är naturligtvis ocensurerade så du får en ärlig beskrivning och recension av Baglio Oneto Resort. Förutom omdömen av själva hotellet kan du också läsa fina tips från våra gäster om utflykter, restauranger, sevärdheter, strander, lokaltransport och mycket mer.

Se alla 3 omdömen från Baglio Oneto Resort

Härlig oas mitt i vinlandet

Vi har haft ett härligt uppehälle på Baglio Oneto Resort, som är en gammal vingård ombyggd till resort. Det är ett mycket pittoreskt och trevligt ställe med fina omgivningar och bra faciliteter. Trevlig lounge och bar, bra restaurang och bra rum. Vi hade ett superior rum med balkong - härligt med den vackra utsikten till havet.
Städningen var toppen och allt var rent och fint.
Riktigt bra service och behandling från personalen, som är mycket serviceinriktade och rara.
Allt i allt ett ställe vi helt klart kan rekommendera att spendera en vecka på, om det är för ren avslappning som för oss, eller om man vi köra runt lite.
En bra idé är att använda Google Maps när man ska dit, vår GPS kunder inte hitta stället.

Läs mer

Bedömning av Baglio Oneto Resort

Bra hotell och restaurangen var mycket bra. Läget är lite "off". Man måste ha bil.

Läs mer

Bedömning av Baglio Oneto Resort

Läs mer
 
search map