Agriturismo i Marsala på Sicilien

Antica Dimora La Portazza

Terrass Nonno Totò Vardagsrum Nonna Agata Badrum i rummet Nonna Angela Dubbelrum Nonna Angela Dubbelrum Nonna Agata Terrass Nonno Federico Dubbelrum Nonna Agata Dubbelrum Nonno Totò
Lägg till som favorit
 
Hämtar innehåll

Huset Antica Dimora La Portazza härstammar från 1700-talet, men har renoverats flera gånger sedan dess. Då familjen som äger hotellet köpte huset, och gjorde om det till ett hotell, putsade man fasaden och bytte ut inredningen till en mer bekväm sådan.

Familien Fici hälsar dig välkommen

Historiskt har huset centrum för produktion av vin och olivolja, och ägarna bjöd in sina vänner till grillkvällar i trädgården på våren och till middag varje söndag. Om det var något nytt in som var klart för servering, var det naturligtvis det som provsmakades. Gästfriheten har sedan dess inte fallit, vilket innebär att även du kommer uppleva samma vänlighet från värdarna om du väljer att bo på Antica Dimora La Portazza.

Läs mer om Antica Dimora La Portazza

Är bilen ett måste?

Kort sagt: ja! Vi rekommenderar att du ankommer i bil. Marsala centrum ligger cirka 3 kilometer från huset, och det är en ganska lång promenad i den sicilianska sommarvärmen. Det är dessutom nästan omöjligt att uppleva ön olika sevärdheter utan en bil. Vi rekommenderar alltså, att du hyr en bil - områdets vägnät är bra och det är inte svårt att köra här.

Stämningsfulla rum med terrass eller utgång till trädgården

Det finns endast fyra rum på Antica Dimora. De är alla mycket autentiska och inredda på ett vis som vill fånga den ursprungliga stilen och atmosfären. Två av rummen ligger på andra våningen och har en egen terrass. De övriga rummen ligger på markplan och har utgång till den gemensamma, övertäckta, verandan. Alla rum har AC, wifi, minibar och eget badrum. Det finns ingen TV på rummen.

Rummen på Antica Dimora La Portazza

Dubbelrum Nonna Angela

Rummet är uppkallat efter mormodern Angela, hustru till Totò. Inredningen är i fiorentinsk stil i gröna färger vilka ledsagas av guld. Golvet är original från 1700-talet. Det finns ett vardagsrum, ett sovrum och ett badrum. Badrummet är rymligt och har duschkabin. Från rummet har du direkt tillgång till trädgården och verandan. En extrasäng för ett barn under 12 år är möjligt.

Dubbelrum Nonna Agata med öppen spis

I den äldsta delen av huset ligger detta rum, som på sin tid tillhörde adliga Agata. Detta rum är inrett i klassisk stil. Golven har renoverats med samma teknik som nyttjades då huset en gång byggdes. Vardagsrummet är också inrett med klassiska möbler och med den sicilianska marmor som man också använt i golvet. Här finns en öppen spis. Badrummet är rymligt och har en duschkabin. Från både sovrum och vardagsrum har du utgång till trädgården och verandan.

Dubbelrum Nonno Federico m. terrass och havsutsikt.

Detta rum var gammelmorfadern Federico Montaltos favoritrum när han bodde i huset under vinskörden. Rummet ligger på andra våningen och är dekorerat med motiv från 1800-taet. Möblerna och golvet härstammar från samma tid. I badrummet finns en duschkabin. Istället för ett privat vardagsrum har rummet en stor terrass med en vacker utsikt till landskapet, havet och Egadi-öarna. Solnedgången är ofta otrolig här. Du kan också nyttja det gemensamma vardagsrummet på andra våningen.

Dubbelrum Nonno Totò m. terrass

Detta rum är uppkallet efter morfadern Totò, som alltid spenderade somrarna på Antica Dimora La Portazza, tillsammans med sin hustru Angela och deras fem döttrar. Detta är ett av husets ljusaste rum. Här har man bevarat det gamla golvet. Rummet ligger på andra våningen och det finns också en stor tillhörande terrass varifrån du har utsikt över den frodiga trädgården och olivlunden. Du har också tillgång till det gemensamma vardagsrummet på andra våningen.

Dölj texten
 

Sök priser och
boka vistelse

Sök priser och
boka resa

Endast boende
+Flyg & boende
Nyhet
Loading
Vuxna
Barn
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Rum / lägenhet 1
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
 
search map