Semesterbostad i Marina di Ragusa på Sicilien

Residence Sud Est

Lägg till som favorit
 
Hämtar innehåll

Välj Marina di Ragusa om du vill kombinera en solsemester vid en riktigt bra strand med kulturella utflykter i det bakomliggande landskapet.

Spendera din semester i en autentisk och trevlig stad

Marina di Ragusa är ett fiskeläge, som har behållt sin charmiga stadskärna vilken blickar ut över Medelhavet. I centrum har det inte byggts mycket de senaste åren, vilket betyder att du kommer få uppleva stämningsfulla gator med sin ursprungliga charm vilka vimlar av lokalt liv. De finns såväl shoppingmöjligheter (bagare, frukt&grönt, fiskhandlare, slaktare osv.) samt caféer och restauranger - både de som serverar de lokala köket, men också några som har en mer internationell profil och meny.

Nybyggda lägenheter endast 300 meter från stranden

Semesterlägenheterna på Residence Sud Est byggdes 2010 och är därför uppförda med moderna kriterier och byggmaterial. Det betyder bättre isolering mot värmen (och kylan) trots mycket stora fönster och glasdörr som gör lägenheten mycket ljus och behaglig. Det betyder också att du inte missar någon komfort du du har utgång till en stor terrass med bord och stolar, aircondition i var lägenhet samt fritt wifi. Det finns naturligtvis också allt som krävs för en bekväm semester, dvs. kök med 4 elplattor och ugn samt kylskåp, diskmaskin, tvättmaskin och platt-TV (dock endast med ett fåtal utländska kanaler). Badrummen är rymliga och har alla fönster.

Utflykter i närområdet och lite längre bort

Huvudstaden bakom Marina di Ragusa är Ragusa som tillhör en av Italiens vackraste och bäst bevarande städer. Barocken särpräglar staden, vilket också präglar många av de andra närliggande städerna som är värda sina besök (framförallt Modica, Scicli, Noto och Siracusa). Ragusa har dock också en annan fördel: i staden ligger nog Siciliens bästa restauranger (Il Duomo och Don Serafino), samt en mängd andra bra restauranger. Don Serafino har också öppnat en restaurang vid stranden i Siracusa, men du får uppleva långt mer verkliga och unika omgivningar i hans restaurang uppe i staden. Har du följt TV-serien Montalbano, kommer du säkert känna igen de landskap och gator som förekommer i serien. Har du intresse för historia, kan du på överkomlig tid ta dig till Siracusas arkeologiska park med den enorma grekiska teatern, och till den romerska villan Villa del Casale utanför Piazza Armenia. Agrigento är också en möjlighet och dess tempel är verkligen imponerade... men var beredd på en lång tur om du ska nå dit från Marina di Ragusa.

Lägenheterna på Residence Sud Est

Enrumslägenhet med 2 sovplatser (översta våningen med terrass)

De två enrumslägenheterna ligger på översta våningen. De har bägge stora terrasser med gott om plats till bord, stolar, och liggstolar. Lägenheterna vetter mot baklandet och består av allrum med kök och två sovplatser i en bäddsoffa, möjlighet för en extra säng och badrum med toalett och dusch.

Trerumslägenhet med 4+1 sovplatser (med terrass)

Lägenheterna är ca. 55-60 m² och består av ett vardagsrum med kökshörna samt utgång till rymlig terrass med bord och stolar; sovrum med dubbelsäng, sovrum med två enkelsängar och badrum med toalett, dusch och tvättmaskin (antingen i badrummet eller i separat tvättrum). Det finns möjlighet för en extrasäng genom att nyttja bäddsoffan i vardagsrummet.

Trerumslägenhet med 4+1 sovplatser (med terrass och havsutsikt)

Lägenheterna är ca. 55-60 m² och består av ett vardagsrum med kökshörna samt utgång till rymlig terrass med havsutsikt, bord och stolar; sovrum med dubbelsäng, sovrum med två enkelsängar och badrum med toalett, dusch och tvättmaskin (antingen i badrummet eller i separat tvättrum). Det finns möjlighet för en extrasäng genom att nyttja bäddsoffan i vardagsrummet.

Fyrarumslägenhet med 6 sovplatser (med terrass)

Lägenheterna är ca. 65-70 m² och består av ett vardagsrum med kökshörna samt utgång till rymlig terrass med bord och stolar; sovrum med dubbelsäng samt privat bad med toalett och dusch; två sovrum med två enkelsängar i varje (vilka kan sättas ihop) och badrum med toalett, dusch. Tvättmaskin i ett av badrummen.

 

Sök priser och
boka vistelse

Sök priser och
boka resa

Endast boende
+Flyg & boende
Nyhet
Loading
Vuxna
Barn
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Rum / lägenhet 1
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
 

Liknande ställen

Villetta Elisa

Marina di Ragusa, Sicilien

Casa in Pietra

Sampieri, Sicilien

Balconi Crimaldi

San Marco d'Alunzio, Sicilien

Rekommendationer till dig

Residence Evanike

Bibione, Veneto

Residence Atlantide

Brenzone, Veneto

Residence Liana

Torri del Benaco, Veneto

Populärt på Sicilien

search map