Hotell i Marina di Ragusa på Sicilien

La Moresca

 
La Moresca är inte tillgänglig i dagsläget
La Moresca är inte en del av programmet hos In-Italia i dagsläget. Men var inte ledsen, det finns så mycket annat att titta närmare på.

Vi har därför funnit dessa semesterboende i samma område till dig:

>> Se fler alternativ här

>> Läs mer om semester till Marina di Ragusa här
Endast boende
+Flyg & boende
Nyhet
Loading
Loading
Vuxna
Barn
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Rum / lägenhet 1
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Fler sökmöjligheter
0
Hämtar innehåll

När man träder in i detta ståtliga hus som ligger i centrum av det livliga och trevliga Marina di Ragusa får man intryck av att befinna sig i ett litet paradis. Trots att staden omger huset så är stämningen lugn, inbjudande..., och härlig.

La Moresca var tidigare en privat villa som byggdes i början av 1900-talet. Belle epoque stilen är fint bevarad med bl.a. arabisk prägel. Under den senaste renoveringen - villan nyöppnade i slutet av 2009 har man gjort den inre gården till husets hjärta med ett stilrent café under palmerna. Här serveras dessutom frukosten. Om kvällen kan man välja mellan flera restauranger och matställen som ligger i staden.

Läs mer om La Moresca

På La Moresca får man känslan av att ha hittat sitt eget hem på Sicilien. Receptionen är liten och diskret men är tillgänglig dygnet runt. Vid receptionen finns det även några platser för att koppla upp sig på internet samt ett fint uppehållsrum med bekväma soffor. Vill man låta bilen stå så ligger villans garage en bit bort men personalen parkerar den gärna samt hämtar den vid behov. Dessutom finns det cyklar till förfogande så man kan utforska staden och kusten på två hjul.

Det finns totalt 15 trevliga rum. De är alla olika inredda, dock i samma stil. De orginella sicilianska möblerna är fint kombinerade med moderna element och den vita färgen som dominerar överallt. Alla rum är utrustade med aircondition, radio, satellit-TV, telefon, minibar, förvaringsbox och internet-uppkoppling samt eget badrum med toalett, dusch och hårtork.

Dölj texten
 
 
search map