Hotell i Linguaglossa på Sicilien

Villa Neri Resort & SPA

Lägg till som favorit
 
Hämtar innehåll

Om du letar efter en avkopplande semester där du är omgiven av Siciliens vackra landskap, då kan du titta närmre på detta hotell. Trots att Villa Neri Resort & SPA håller bra klass råder här en skön stämning i typisk siciliansk anda. Förutom bra service finns här en fin trädgård med utomhuspool, ett SPA och en restaurang som är omnämnd i Guide Michelin. Från och med 2018 är hotellet med i de prestigefyllda "Private Selection Hotels” och “Small Luxury Hotels”.

Le Dodici Fontane

Så heter restaurangen där kökschefen ser till att dina smaklökar löper amok. Det märks att Elia Russo gått som lärling hos en (Michelin) mästerkock, nämligen Massimo Mantarro, när den ena kulinariska rätten efter den andra dukas fram. Till de traditionella rätterna som är baserade på ekologiska råvaror servas goda lokala viner. Även om du föredrar att äta utanför hotellets dörrar bör du kanske överväga att äta här i alla fall en gång under din vistelse. Tänk på att de har dresscode i restaurangen. Den goda drinken före eller efter maten beställer du i baren.

Skulle du en dag längta efter att få sätta tänderna i goda fisk- och skaldjursrätter samtidigt som du känner havsbrisen mot ditt ansikte kan du bege dig ut till kusten och Giardini Naxos som du har endast ca 30 minuter bort med bil (ca 20 km).

Läs mer om Villa Neri Resort & SPA

Upptäck gärna dina omgivningar

Sicilien är en av landets platser som har enormt mycket sevärt att erbjuda. Även om lata dagar vid poolkanten (det är saltvatten i poolen) lockar bör du givetvis inte missa att ta dig upp till Taormina där du kan njuta av stadens fantastiska utsikt eller slänga på dig vandrarkängorna och bestiga spännande Etna. Ett annat populärt besöksmål är de kalla källorna i Gola dell'Alcantara. Väl "hemma" igen kan du besöka SPA-avdelningen där du kan skämma bort ordentligt med en välgörande massage.

För dig som vill låta bilen stå finns det möjlighet till att göra långa promenader eller härliga cykelturer ute på landsbygden. På hotellet kan du låna cykel på förfrågan och efter tillgänglighet.

Härliga rum i vacker traditionell stil

På Villa Neri Resort & SPA finns det totalt 24 rum och olika rumstyper. De är alla eleganta och har en modern inredning i kombination med en traditionell siciliansk design. En del rum är i två plan med intern trappa. Utsikten varierar från rum till rum och kan antingen vara ut mot trädgården eller Etna och bergen. 

Rummen är utrustade med aricondition, LCD TV (Sat), Wi-Fi, telefon, minibar, vattenkokare, kaffekokare i juniorsuit, suite och mastersuite, laptop förvaring, hårtork och badkappa.

Läs om rummen på Villa Neri Resort & SPA

Dölj texten
 

Sök priser och
boka vistelse

Sök priser och
boka resa

Endast boende
+Flyg & boende
Nyhet
Loading
Vuxna
Barn
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Rum / lägenhet 1
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
 
search map