Hotell i Linguaglossa på Sicilien

Shalai Resort

Lägg till som favorit
 
Hämtar innehåll

Hotellet ligger så pass centralt att du snabbt och smidigt kan promenera bort till restauranger, butiker, barer och allt annat som du hittar i centrum. Föredrar du att äta ”hemma” går detta också bra eftersom hotellet har en trevlig restaurang med bra kök. På hela hotellet härskar en behaglig stämning och du kan verkligen koppla av. Samtidigt kan du både få en upplevelserik som aktiv semester.

Behagligt litet hotell

Shalaia Resort är ett litet hotell omtyckt av sina gäster då här är lugnt och skönt. Den fina byggnaden, som är från 1800-talet och som har lite historia att berätta, är privatägt. Förutom receptionen finns här en bar där du kan beställa goda drinkar och ett stort urval av vinsorter från Sicilien. Allt detta kan du avnjuta i den lilla innergården där det finns stolar och bord.

På Shalia Resort finns även en bra restaurang som serverar lokala traditionella rätter. Inredningen är charmerande lättsam och stolarna och borden i de två matsalarna går i en mer ”vinterträdgård” stil. Här serveras både lunch och middag och du kan, i god tid, beställa specialmat som vegetariskt och glutenfritt. Det är viktigt för personalen att du trivs och mår bra. En trappa upp har du ett stort gemensamt tv-rum där en enorm TV täcker nästan halva väggen. Här kan du koppla av med ditt sällskap innan det är dags att dra sig tillbaka.

För dig som vill uppleva mer än sol och bad

Sicilien är känt för sin underbara natur, både vad gäller inlandet som kustremsan. Etna bidrar till det dramatiska landskapet och inbjuder till långa, spännande promenader och cykelturer. Men du kan även utforska ön på hästryggen, på en fyrhjuling eller i en jeep. Det finns nämligen mängder av alternativ som sätter extra krydda på vistelsen och det är bara att fråga receptionen om tips och råd så hjälper de dig med det mesta.

Om du bor på Shalaia Resort kan du enkelt kombinera upplevelser med sol och bad, då det endast är 20 km till en av öns mest kända badorter, Giardini Naxos. Förutom en skön strand kan du här frossa i fisk-och skaldjur och känna av öns ”sommar puls”. Även till Taormina, med sina fina badvikar och panoramautsikt över kusten, tar det ca en halvtimme med bil (27 km). Skulle du känna att du trots strandlivet behöver extra avkoppling kan du testa på hotellets lilla wellness (mot betalning på plats) där du har bastu, jacuzzi och turkiskt bad, men kan även beställa olika behandlingar. Parkeringsplatserna är begränsade men det finns möjlighet till allmänna platser runt om.

Du bor i ljusa och fina rum

Rummen ärbehagliga i både material som inredning. En del rum har snedtak, en del har takmålningar och en del har en annorlunda planlösning med glasväggar som delar av rummen. I economy rummen finns en fransk säng dvs en och en halv sovplats, standardrummen är lite mindre än superiorrummen som i sin tur har detaljer i taket som freskmålningar från 1800-talet. Alla är dock utrustade med Wi-Fi, Sat-TV, aircondition, minbar, kassafack och telefon finns på rummen.

Läs mer om Shalai Resort

Läs om rummen på Shalai Resort

Dölj texten
 

Sök priser och
boka vistelse

Sök priser och
boka resa

Endast boende
+Flyg & boende
Nyhet
Loading
Vuxna
Barn
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Rum / lägenhet 1
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
 
search map