Hotell i Linguaglossa på Sicilien

Mareneve Resort

 
Mareneve Resort är inte tillgänglig i dagsläget
Mareneve Resort är inte en del av programmet hos In-Italia i dagsläget. Men var inte ledsen, det finns så mycket annat att titta närmare på.

Vi har därför funnit dessa semesterboende i samma område till dig:

>> Se fler alternativ här

>> Läs mer om semester till Linguaglossa här
Endast boende
+Flyg & boende
Nyhet
Loading
Loading
Vuxna
Barn
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Rum / lägenhet 1
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Fler sökmöjligheter
0
Hämtar innehåll

Skidsemester på Etna

Mareneve Resort ligger precis utanför landsorten Linguaglossa på den väg som leder upp till vulkanen Etna. Resorten är byggt på vulkanens lägre belägna skråningar, och ger dig en fantastisk utsikt över området. Linguaglossa är inte så stort, men ligger i ett vackert naturområde. Det händer inte så mycket i själva staden, men om du är på jakt efter en plats att äta lunch eller middag på, så finns det flera möjligheter i området. På våren och sommaren nyttjas landsorten ofta som utgångspunkt för utflykter till vulkanen Etna. På vintern däremot, och nu kanske du inte kommer att tro vad du läser, är Linguaglossa faktiskt ett centrum för skidåkning i södra Italien. Området erbjuder 5 skidliftar och 5 olika, men förhållandevis korta pister, i kategorier från blå till svarta, och du kan hyra skidutrustning på Mareneve Resort. På sommaren kan du hyra cyklar på hotellet, och det är ett helt perfekt sätt att utforska området på.

Du kommer att njuta av ställets komfort

Maraneve Resort erbjuder bra komfort för alla typer av resenärer. Oavsett om du är på affärsresa eller njuter livet som vanlig turist kommer du att finna all nödvändig komfort på hotellet. Det råder en behaglig och avslappnande atmosfär i den trevliga baren och på sommaren kan du njuta av din favoritdrink på terrassen - som bjuder på en enastående utsikt mot Etna. Det finns ingen pool på hotellet, även om vissa hemsidor kanske säger annat. Det finns dock en plan att anlägga en pool, men i detta område lan det ta tid att få allting på plats... Ställets restaurang serverar både lokala och internationella rätter, och frukostbuffén erbjuder ett bra urval av produkter - utöver de traditionella italienska kakorna. Om du reser med barn, kan det vara bra att veta att det finns ett lekrum till dem, precis som det finns ett TV-rum som kan nyttjas av både barn och vuxna.

Läs mer om Mareneve Resort

Nu när du vet att det kan bli riktigt kallt på denna del av ön, är det kanske lättare att förstå att Mareneve Resort (neve betyder faktiskt snö på svenska), mer liknar ett vinterhotell än det typiska medelhavshotellet.

Bo bra och komfortabelt

Mareneve Resort är inte något stort hotell, och har endast 42 rum. De är alla bekväma och inredda med alla moderna bekvämligheter. Alla rum har aircondition, värme, sat-TV, wifi, utsikt mot bergen eller kusten, balkong, minibar, kassaskåp, skrivbord samt badrum med toalett, dusch och hårtork.

Dölj texten
 
 
search map