Hotell i Lido di Noto på Sicilien

Hotel Villa Mediterranea

Stranden vid hotellet
Lägg till som favorit
 
Hämtar innehåll

Placeringen vid strandpromenaden och hotellets privata trädgård med pool är den perfekta utgångspunkten för besökande som gärna ser semestern domineras av sol och strand. När man fått nog av trädgårdens lugn och ro kan man via en kort promenad stå mitt på den vita sandstranden och njuta av utsikten över det blå havet.

Nära trevliga utflyktsmål

Själva staden Noto är liten men utan tvekan värd ett besök och de kända barokstäderna Ragusa, Scicli och Modica ligger alla nära och utgör fina utflyktsmål för att insupa den speciella stämningen och njuta av karakteristisk arkitektur.

Läs mer om Hotel Villa Mediterranea

.. och sköna naturområde

Går interesse mer i riktning av naturupplevelser finns det fina möjligheter i närheten - området är rikt på naturparker runt Noto samt vattensporter av alla sorter kan utövas på havet precis utanför dörren.

Rymliga rum och fin gemensam terrass

Frukosten serveras i den trevliga frukostmatsalen och det är möjligt att tillköpa halvpension ifall man inte vill ta ut och äta om kvällen. Hotellets 15 rum är fördelade på första och andra våningen. De är alla enkelt inredda i behagliga naturfärger och är utrustade med telefon, minibar, satellit-TV, förvaringsbox och aircondition. Alla rum har badrum med toalett, dusch och hårtork.

Läs om rummen på Hotel Villa Mediterranea

Dölj texten
 

Sök priser och
boka vistelse

Sök priser och
boka resa

Endast boende
+Flyg & boende
Nyhet
Loading
Vuxna
Barn
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Rum / lägenhet 1
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
 
search map