Villa i Lido di Noto på Sicilien

Casa del Limoneto

 
Casa del Limoneto är inte tillgänglig i dagsläget
Casa del Limoneto är inte en del av programmet hos In-Italia i dagsläget. Men var inte ledsen, det finns så mycket annat att titta närmare på.

Vi har därför funnit dessa semesterboende i samma område till dig:

>> Se fler alternativ här

>> Läs mer om semester till Lido di Noto här
Endast boende
+Flyg & boende
Nyhet
Loading
Loading
Vuxna
Barn
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Rum / lägenhet 1
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Fler sökmöjligheter
0
Hämtar innehåll

I ett grönt område med vackra exotiska växter finner man detta välinredda hus och som dessutom ligger blott 300 meter från havet och den fina sandstranden.

Huset är välinrett i fin syditaliensk stil med praktiskt möblemang och alla nödvändiga faciliteter som krävs för en optimal och skön semester utmed Siciliens sydkust.

Läs mer om Casa del Limoneto

Då det finns två separata sovrum med dubbelsäng och två badrum är huset utmärkt för två par som vill utforska södra Sicilien. Från Lido di Noto har man ett perfekt utgångsläge för att utforska denna spännande och varierande del av Sicilien. På kort avstånd i bil finner man förutom sköna sandstränder vackra städer som Siracusa med det vackra antika centrum – Ortigia, vinstaden Avola där man producerar vinet Nero d’ Avola samt barokstäderna Modica, Scicli och Ragusa.

Hus med 4/5 sovplatser:
- Från altanen kommer man in i uppehållsrummet med soffa, fåtöljer och satelit-TV samt DVD. Vidare finns det ett stort och välinrett kök med spis med 5 kokplattor, liten ugn, kyl och frys samt bord och stolar. Från köket kommer man ut till den sköna terrassen (upphöjd) med utsikt mot den frodiga trädgården med flera frukträd. I den andra delen av huset finns det två sovrum med dubbelsängar samt möjlighet för en extra säng. Båda sovrummen är utrustade med AC. Det finns två badrum, båda med toalett och dusch samt bra med plats utanför / runt omkring huset för att njuta av skuggan. Privat parkeringsplats direkt i anslutning till huset.

Dölj texten
 
 

Liknande ställen

Casa in Pietra

Sampieri, Sicilien

Casa Rosario

Punta Secca, Sicilien

Residence Sud Est

Marina di Ragusa, Sicilien

Rekommendationer till dig

La Cecinella

Cecina Mare, Toscana

Antica Taverna Casagrande

Figline Valdarno, Toscana

Podere La Pieve Vecchia

Riparbella, Toscana

Nyheter från In-Italias
BLOGG
Här kan du bli inspirerad till din semester i Italien

Populärt på Sicilien

search map