Hotell i Lido di Noto på Sicilien

Antica Masseria La Corte del Sole

Vendicari Oase
 
Antica Masseria La Corte del Sole är inte tillgänglig i dagsläget
Antica Masseria La Corte del Sole är inte en del av programmet hos In-Italia i dagsläget. Men var inte ledsen, det finns så mycket annat att titta närmare på.

Vi har därför funnit dessa semesterboende i samma område till dig:

>> Se fler alternativ här

>> Läs mer om semester till Lido di Noto här
Endast boende
+Flyg & boende
Nyhet
Loading
Loading
Vuxna
Barn
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Rum / lägenhet 1
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Fler sökmöjligheter
0
Hämtar innehåll

Antica Masseria La Corte del Sole ligger på toppen av en kulle varifrån man har utsikt över oasen Vendicari (ett vackert naturreservat som är hem för många djur och plantor) och havet.

Från början var detta en typisk masseria (siciliansk bondgård) från 1800-talet. Renoveringen har skett med omtanke och med gamla orginella byggnadsmaterial: den vita stenen från Noto, de sicilianska cotto fliser, sandsten från Siracusa osv.., vilket gör Antica Masseria La Corte del Sole till ett stämningsfullt hotell med all nödvändig komfort. Det finns både reception, restaurang med terrass samt ett fint och lugnt poolområde med utsikt över landskapet. Vill man inte sola vid poolen är det knappt en kilometer till stranden som man når via en liten stig.

Läs mer om Antica Masseria La Corte del Sole

Frukosten serveras i den gamla olivpressen som nog är det mest spännande rummet på hela gården. Olivpressen fungerar som gemensamt rum när frukosten är färdig serverad. Restaurangen bjuder på sicilianska rätter med inspiration från havet och köksträdgården men kött saknas inte på på menyn för det. Måltiderna kan njutas inomhus eller på terrassen som vänder som oasen Vendicari.

Rummen är alla olika inredda med inspiration från diverse stiler och material som man finner på Sicilien. Förutom de rustika rummen är rummen i den nya flygeln de mest exotiska med fina väggar med arabiska mönster bakom sängarna. Gemensamt för alla rum är den rymligheten och utrustningen: aircondition, sat-TV, förvaringsbox samt badrum med toalett och dusch samt hårtork. De flesta rum har plats för en extra säng. Det finns även två familjerum, ett med egen trädgård och plats för max 5 personer.

Vi tycker att gården har en utmärkt placering och det är smidigt att hitta hit utan att man ska köra på besvärliga grusvägar men samtidigt är här lugn och ro. Man kan njuta av solen vid poolen eller på stranden och brisen från havet på terrassen om kvällen. Antica Masseria La Corte del Sole är också utmärkt för cykelsemester då flera sevärdheter och utflyktsmöjligheter finns i närheten och kullarna och sluttningarna är relativt lätta att cykla upp och ner för.

Dölj texten
 
 
search map