Semesterbostad i Letojanni på Sicilien

Miosotis Apartments

 
Miosotis Apartments är inte tillgänglig i dagsläget
Miosotis Apartments är inte en del av programmet hos In-Italia i dagsläget. Men var inte ledsen, det finns så mycket annat att titta närmare på.

Vi har därför funnit dessa semesterboende i samma område till dig:

>> Se fler alternativ här

>> Läs mer om semester till Letojanni här
Endast boende
+Flyg & boende
Nyhet
Loading
Loading
Vuxna
Barn
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Rum / lägenhet 1
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Fler sökmöjligheter
0
Hämtar innehåll

Letojanni, ett före detta fiskeläge - nu badort

Miosotis Apartments ligger i Letojanni som tidigare varit en liten charmig fiskeby nära Taormina. Idag finns det fortfarande en hel del lokal prägel men yrket som fiskare är bytt mot turism. Letojanni har dock fortfarande en touch av äkthet med en gnutta livlig atmosfär. Det finns många barer och restauranger längs kustvägen där du kan äta och njuta av ett gott glas vin.

Perfekt om du uppskattar det enkla

Miosotis Apartments är ett litet komplex med några enkelt inredda lägenheter nära det gamla centrum i Letojanni. Det är en perfekt bas för dem som vill uppleva den östra delen av Sicilien. Taormina ligger bara några minuters bilresa bort och du når vulkanen Etna på omkring en timme. Miosotis Apartments erbjuder inte den helt stora servicen men de flesta som väljer att bo här gör det på grund av den närliggande stranden och för att utforska området med bil. Det finns gratis parkering på plats. När du bor på Miosotis lägenheter har du fri tillgång till stranden. Det finns en restaurang en bit ner på samma gata.

Läs mer om Miosotis Apartments

Lägenheter med havsutsikt

Miosotis har endast ett fåtal lägenheter, alla bekvämt inredda och utrustade med aircondition och balkong eller terrass med havsutsikt. I vardagsrummet förutom kök med ugn, kylskåp och brödrost finner du även en bäddsoffa för två personer. Badrummet består av toalett, dusch och hårtork.

Dölj texten
 
 
search map