Hotell i Letojanni på Sicilien

Hotel Antares Olimpo Terrazze

Hotel Antares Hotel Antares Hotel Antares Hotel Antares Hotel Antares Exempel på rum på Hotel Antares Exempel på rum på Hotel Olimpo Exempel på rum på Hotel Olimpo Hotel Le Terrazze Hotel Le Terrazze Hotel Le Terrazze Hotel Le Terrazze Exempel på rum på Hotel Le Terrazze
Lägg till som favorit
 
Hämtar innehåll

På Hotel Antares Olimpo Terrazze får du mycket hotell för pengarna. Faktum är att hotellet, som består av tre delar (Antares, Olimpo och Terrazze) ger dig fina valmöjligheter. Dessutom är just valmöjligheterna många under vistelsen. Du kan slappa på hotellet, på stranden eller ge dig ut på spännande utflykter.

Ett hotell med stora valmöjligheter

Antares är den nedersta byggnaden, som ligger närmast stranden och centrum av Letojanni. Här finns även en liten pool. Le Terrazze är mellandelen där alla rum vänder mot havet. Olimpo är den översta och största byggnaden och som bjuder på bäst utsikt, stor pool, restaurang och flest aktiviteter. Mellan samtliga tre byggnader går en kabelbana så att du smidigt och lätt kan ta dig upp och ner.

Pooler och flera faciliteter

Hotellet erbjuder två pooler: den stora som även bjuder på aktiviteter ligger i den översta (Olimpo) delen. Den lite mindre och lugnare poolen återfinns nederst, vid Antares. Restaurangen där halvpensionen serveras som en stor smakfull buffé ligger i den övre delen där man även kan sitta ute och äta på den trevliga terrassen. Bland övriga faciliteter kan vi nämna ett stort spa (mot betalning), spel och lekrum, guidade utflykter samt underhållning för både barn och vuxna.

Sandstrand och kristallklart vatten i Letojanni

Nedanför hotellet utmärker sig områdets bästa sandstrand (grovkornig) med både allmän och betalstrand. Utmed strandpromenaden finner du allt från restauranger, caféer och diverse inköpsmöjligheter. Stämningen i Letojanni är mer avslappnad än i Taormina. Skulle ett besök i Taormina locka, kanske främst om kvällen för middag eller shopping om dagen så är det endast en kort busstur eller taxi (7 km) dit.

Hotel med norditalienska rötter

Hotellet ägs av en hotellkedja som härstammar från Gardasjön. Det var turistoperatören Germano Chincherini och hans finska fru som för ett par årtionde sen designade och inredde hotellet. Hotellet präglas av att tillhöra Parchotels-kedjan och tjänsterna på hotellet är noga planerade. Detta gäller även restaurangen, underhållningen vid poolen samt i receptionen. Personalen är huvudsakligen från Sicilien och du kommer därför märka av det varma mottagandet och den gästfrihet som präglar Syditalien.

Välj rummet som passar dig

Rummen är alla enkelt moderna men bekvämt inredda. Fördelen med tre byggnader är att du kan välja den rumstyp som passar dina behov. I den nedersta (Antares) delen bor du närmast stranden (kort gångavstånd) och utsikten är inte lika fin som från de övre byggnaderna. Rummen är dock de billigaste. På mellandelen (Le Terrazze) ska du bo om du gärna vill ha ett rum med stor terrass och havsutsikt. Denna delen har heller ingen pool varför du kan förvänta dig lugn och ro. Uppe på den övre delen (Olimpo) är utsikten som bäst, och här ska du bo om du vill ha närhet till liv och rörelse.

Gemensamt för samtliga rum är badrum med toalett och dusch eller badkar samt hårtork, satellit-TV, telefon, minibar, förvaringsbox, aircondition samt balkong eller terrass - om man väljer det.

 

Sök priser och
boka vistelse

Sök priser och
boka resa

Endast boende
+Flyg & boende
Nyhet
Loading
Vuxna
Barn
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Rum / lägenhet 1
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
 

Liknande ställen

Hotel Villa Esperia

Taormina, Sicilien

Hotel Capo dei Greci

Sant'Alessio, Sicilien

Caesar Palace

Giardini di Naxos, Sicilien

Rekommendationer till dig

Azienda Agrituristica Bergi

Castelbuono, Sicilien

Il Borgo

Francavilla di Sicilia, Sicilien

Nyheter från In-Italias
BLOGG
Här kan du bli inspirerad till din semester i Italien

Populärt på Sicilien

search map