Semesterbostad i Letojanni på Sicilien

Casa Totò

 
Casa Totò är inte tillgänglig i dagsläget
Casa Totò är inte en del av programmet hos In-Italia i dagsläget. Men var inte ledsen, det finns så mycket annat att titta närmare på.

Vi har därför funnit dessa semesterboende i samma område till dig:

>> Se fler alternativ här

>> Läs mer om semester till Letojanni här
Endast boende
+Flyg & boende
Nyhet
Loading
Loading
Vuxna
Barn
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Rum / lägenhet 1
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Fler sökmöjligheter
0
Hämtar innehåll

Casa Totó ligger vid havet i Mazzero, som tillhör kommunen Taormina. Du kan enkelt nå den fascinerande staden Taormina härifrån med lokalbuss, eller tillbringa dagen på stranden i Mazzeo. På kort gångavstånd från huset finner du både butiker och restauranger. Du kan parkera din bil på de offentliga utrymmena nedanför huset eller längs havet.

Rymliga lägenheter nära stranden


Här får du rymliga lägenheter, ganska nära stranden (tyvärr ingen havsutsikt från lägenheterna) men gott om plats för en familj på fyra eller fem personer. Det finns en liten hiss i huset. På översta våningen har du tillgång till en gemensam terrass med havsutsikt där du kan sola. Terrassen är tillgänglig för alla gäster i fastigheten och är stor nog för en familj, men det kommer bli lite trångt om alla gäster skulle vistas där uppe samtidigt.

Läs mer om Casa Totò

Bra faciliteter

Alla lägenheter har luftkonditionering och en TV. Lägenheterna på 3:e och 4:e våningen har balkonger, (gäller inte de på andra våningen). Lägenheterna varierar i färger och inredning men är generellt funktionella och enkla i sin stil.

Lägenheterna på Casa Totò

3-rumslägenhet- 4+1 sovplatser (2:a vån. ingen balkong)

Lägenheten ligger på andra våningen och består av ett rymligt vardagsrum med pentry och bäddsoffa, ett sovrum med dubbelsäng, ett andra sovrum med en dubbelsäng (ett och ett halvt sovutrymme). Denna lägenhet har ingen balkong utan har i gengäld två badrum med toalett och dusch.

3-rumslägenhet- 4 + 1 sovplatser (3:e vån. med balkong)

Lägenheten ligger på tredje våningen och består av ett rymligt vardagsrum med ett pentry och en bäddsoffa, ett sovrum med dubbelsäng, ett sovrum med två enkelsängar och ett badrum med toalett och dusch. Både från sovrummen och vardagsrummet har du tillgång till den långa balkongen som löper längs sidan av huset.

3-rumslägenhet- 4 + 1 sovplatser (4:e våningen med balkong)

Lägenheten ligger på fjärde våningen och består av ett rymligt vardagsrum med pentry och bäddsoffa, ett sovrum med dubbelsäng, sovrum med två enkelsängar och badrum med toalett och dusch. Från båda sovrummen och vardagsrummet har tillgång till den avlånga balkongen som löper längs sidan av huset.

Dölj texten
 
 

Gästomdömen av Casa Totò

Läs personliga omdömen av Casa Totò som ligger på Sicilien. Omdömena av semesterbostaden är skrivna av gäster som har rest med In-Italia. Alla omdömen är naturligtvis ocensurerade så du får en ärlig beskrivning och recension av Casa Totò. Förutom omdömen av själva semesterbostaden kan du också läsa fina tips från våra gäster om utflykter, restauranger, sevärdheter, strander, lokaltransport och mycket mer.

Bedömning av Casa Totò

Läs mer
 
search map