Omdömen från Relais Torre Marabino

Lägg till som favorit
 
Hämtar innehåll

Gästomdömen av Relais Torre Marabino

Läs personliga omdömen av Relais Torre Marabino som ligger på Sicilien. Omdömena av semesterbostaden är skrivna av gäster som har rest med In-Italia. Alla omdömen är naturligtvis ocensurerade så du får en ärlig beskrivning och recension av Relais Torre Marabino. Förutom omdömen av själva semesterbostaden kan du också läsa fina tips från våra gäster om utflykter, restauranger, sevärdheter, strander, lokaltransport och mycket mer.
Marita och Ola från Kinna i Sverige bodde på Torre Marabino i Ispica från den 20. till den 24. november 2011.

Vi måste säga att det var ett helt underbart litet ställe som ni rekomenderade oss, Torre Marabino. Det var lugnt och avkopplande och vi hade ett jättefint rum med en fantastisk utsikt. Vi kunder verkligen koppla av och sova skönt. Det var enkelt att hitta dit efter er vägbeskrivning, vi har ingen GPS, annars var det ju inte så enkelt att hitta på Sicilien fick vi erfara.

Torre Marabino har en mycket trevlig personal, enkla hjälpsamma människor som gärna visade oss servärdheter och hur vi skulle ta oss dit. Restaurangen på hotellet hade en fantastiskt god mat. Det var en mycket trevlig servitör som arbetade där som förklarade menyn för oss och han kunde bra engelska liksom den övriga personalen på hotellet. det var inga problem med någonting utan allt kunde de fixa. Närmsta affär hittade vi i Ispica och det var inga problem att hitta dit heller.

Vi skickar med några foton, torget i Ispica, utsikt från vårt rum, utsikt från terassen, ett foto på hotellet och till slut ett foto över Etna som vi så fint såg när vi flög hem.

Bilder

Upplysningar om recensenten

Resperiod November 2011
Antal resande 2 Vuxna
Namn
Eva och sällskap från Lovas i Ungern bodde på Torre Marabino i Ispica från den 23. till den 26. maj 2011. Innan dess hade de bott på Hotel Stesicorea i Catania samt Hotel Gutkowski i Siracusa.

Färden gick nu söderut igen. Vi hittade utan större ansträngningar hotellet Torre Marabino, som är en underbar upplevelse. Mycket trevlig personal. Vacker trädgård med mycket fina blommor; kaktusar av modell större. Hotellet har fina rum och utmärkt frukostbuffé. Middagen är lyxig och portionerna därefter, vackra, mycket goda och små.

Vi bodde 3 nätter där och gjorde utflykter till städerna Pozallo, Modica, Ragusa, Comiso och Vittoria. Städerna är mycket lika varandra. Massvis med sjaskiga byggnader i otaliga trånga gränder. Vi åkte vidare till Gela och upplevde en skön eftermiddag på en underbar sandstrand med varm blåst från havet på en alldeles utmärkt strandrestaurang.

Summa sumarum, Om man, som vi, hade tänkt sig en gourmet- och vinresa var denna del av Sicilien inte det rätta valet. Vi hade problem med att ute på landsbygden hitta trevliga restauranger. Det finns mest enkla barer ev med någon varmrätt, mest pizza och liknande. Dom har inte uteserveringar med parasoller eller skuggande växtligheter. Öldrickare bör inte åka hit, fatöl finns inte på landsbygden, och bara inhemskt flasköl. Även vinkulturen har en lång väg kvar att utvecklas. Ser man inte upp så kommer dom med frizzante vin. Det är ett ”strypt” vin som har en tendens att innehålla restsötma. Man stannar nämligen jäsningen (stryper) medan vinet fortfarande innehåller kolsyra. Det hjälper inte att noga framhålla att man vill ha vino bianco secco (torrt vitt vin). De rödviner vi blev serverade var mycket unga och inte någon större upplevelse. Vanligast var Nero d´Avola, men i Ávola hittade vi inte en enda vinkällare, trots att druvan fått sitt namn av detta vindistrikt!
Nästa resa till Italien blir till ett mer ”civiliserat” område. Vi tar gärna In-Italias hjälp igen. Bättre service än vad de erbjuder får man leta efter!

Upplysningar om recensenten

Resperiod Maj 2011
Antal resande 2 Vuxna
Namn

Om ett omdöme inte är skriven av en svensk gäst kan du läsa vår fritt översatt översättning. Du kan dock alltid läsa omdömet på originalspråk.

Förutom omdömen från In-Italias gäster kan du på flera av våra semesterbostäder också hitta omdömen från TripAdvisor, precis som många väljer att rekommendera In-Italia på Reco. Kom ihåg att du också kan få inspiration till din semester i Italien på bloggen.

 
search map