Omdömen från Hotel Saracen

 
Hotel Saracen är inte tillgänglig i dagsläget
Hotel Saracen är inte en del av programmet hos In-Italia i dagsläget. Men var inte ledsen, det finns så mycket annat att titta närmare på.

Vi har därför funnit dessa semesterboende i samma område till dig:

>> Se fler alternativ här

>> Läs mer om semester till Isola delle Femmine här
Endast boende
+Flyg & boende
Nyhet
Loading
Loading
Vuxna
Barn
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Rum / lägenhet 1
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Fler sökmöjligheter
0
Hämtar innehåll

Gästomdömen av Hotel Saracen

Läs personliga omdömen av Hotel Saracen som ligger på Sicilien. Omdömena av hotellet är skrivna av gäster som har rest med In-Italia. Alla omdömen är naturligtvis ocensurerade så du får en ärlig beskrivning och recension av Hotel Saracen. Förutom omdömen av själva hotellet kan du också läsa fina tips från våra gäster om utflykter, restauranger, sevärdheter, strander, lokaltransport och mycket mer.
Amira och sällskap från Örebro i Sverige bodde på Hotel Saracen i Isola delle Femmine från den 14. till den 21. maj 2011.

Resan har varit jättebra. Vi har haft tur nästan med allt. Vädret har varit fantastiskt hela veckan som bidragit till fullständig belåtenhet. Från flygplatsen hade vi ett litet tåg ca 20 min, kostade 11 euro för 2 pers. Från tågstationen ringde vi hotell Saracens reception för att beställa taxi. De beställde den och taxi kom inom 5 min och kostade 10 euro. Det var värt eftersom vägarna är ganska trånga och krokiga och vägen till hotellet var väldigt svår att hitta bland de täta, långa och konstiga grindarna. När vi kom till hotellet i lördags kväll ca 21.15, då fick vi en skapligt god matbricka inne på rummet. Då köpte vi även en flaska vitt vin i baren, kostade 8 Euro. Det kändes bra. Rummet var också ganska OK, ingenting lyxigt? ( V utan fjärkontroll, gamla möbler ...) men OK.

Frukosten vi hade var ganska OK; vitbrödfrallor, smördegskakor, kaffe, te, ost, skinka, marmelad, juice. Inga grönsaker, ägg... men man blir mätt, det var OK. Vi hade halvpansion, kvällsmat ingick också. Då serverar dem 3-rättsmat (3 tallrikar + dessert). Förrätt grönsaker med mozzarella ost, andra rätt var pasta på olika sätt och tredje rätt grillat kött med potatis, grönsaker och sallad. Med maten serverar de vin, (du väljer vitt eller rött) eller öl. Ät och dryck hur mycket du vill. Bra va?

Personalen var alltid trevlig och hjälpsam, t ex kassaskåpet inne i rummet fungerade inte, då kontaktade vi receptionen, snabbt skickade de en man som reparerade det. Vårt flyg hem skulle vi ha haft kl 20.00, men vi var tvungna att lämna hotellrummet kl.10.30. Då pratade vi med receptionen om att vi inte visste vad vi skulle göra, dem sa bara OK ni kan behålla rummet hela dagen. Bra va? Handdukar alla rena byttes varje dag, 2ggr i veckan sängkläder likaså. All personal var snäll och trevlig.

Stranden var helt fantastisk, enbart ren sand. Man kunde simma och gå många meter utan att vattnet var för djupt, även stranden var lång så vi kunde gå långa promenader intill havet. I hotellet och runt hotellet var det rent, och personalen var flitig och arbetade för att behålla det. Vi var verkligen nöjda. (Men stranden bredvid var fruktansvärt smutsig). Vi gick lite promenader till Isola och på andra sidan till Capaci. En dag åkte vi tåg till Palermo. Detta tåg åkte vi i 25 min och det kostade 8 euro tur/retur för 2 pers. Billigt va? Palermo, stor stad, svårt att se allt på en dag men vi tog ett turisttåg, ett litet rött, åkte en timme genom staden. Två killar guidade och visade viktiga byggnader. Det var bra.

Det som vi gnällde och det som inte var bra är smuts och sopor överallt. Dålig hygien. Plastflaskor, plastsaker, stora och små, sopor... Svårt att se genom fönster, så smutsigt. Och ingen bryr sig, konstigt?! Vilken vacker natur de har: sol, hav, grönt överallt, berg, skog, allt... men de uppskattar det inte. Sorgligt!? Fantastiska fina växter, t ex. massor med stora gula citroner, plantager av mandariner, oliver, fikon, vackra blommor... men sopor och smuts överallt runt omkring??!! Man blir arg och ledsen.

Förresten vi hade jättebra semestervecka. Sicilien är en fantastisk semesterort och Isola delle Femmine är bra. Hotellet Saracen är värt varenda krona vi betalat. Vi rekomenderar det hela varmt. Betyg : mycket bra 8.5

Upplysningar om recensenten

Resperiod Maj 2011
Antal resande 2 Vuxna
Namn

Upplysningar om recensenten

Resperiod Juli 2010
Antal resande 2 Vuxna, 1 Barn
Namn
 Omdömet är skrivet på danska. Klicka här för att se originalet
Robert och familj från Norrköping i Sverige bodde på Hotel Saracen i Isola delle Femmine från den 4. till den 11. juli 2008.

Själva Isola delle Femmine var inte så trevligt men byn Capaci var mysig och där fanns också en del bra restauranger. Om man fortsätter mot nästa by (Carini?) finns ett stort och bra shoppingcenter. Hotellet var bra, alla som arbetar här är mycket hjälpsamma och tillmötesgående. Rent och bra städ. Möjligen något stökig miljö, särskilt vid måltider.
Nödvändigt med bil om man inte vill vara på hotellet hela tiden.
Det var roligt att bo i ett område där det bara fanns italiensk turism. Misstänker att vi var de ända som ej var italienskt talande vilken innebar en del problem med språket men alla var mycket vänligt inställda och försökte på alla sätt att hjälpa till.
Vi är nöjda med vår resa!

Upplysningar om recensenten

Resperiod Juli 2008
Antal resande 2 Vuxna, 1 Barn
Namn
Maria med sälsskap från Karlstad i Sverige bodde på Hotel Saracen i Isola delle Femmine från den 11. till den 12. maj 2007.

Hotell Saracen, Isola delle Femine - Här bodde vi bara en natt i vardera riktning på vår väg mot Cefalu, eftersom det låg relativt nära flygplatsen. Stort och lyhört hotell med speciell arkitektur. Pooler, stor restaurang och fin strand var ett plus.
Terazza Paradiso, Cefalu - Vår vecka i Italien startade inte så bra, eftersom Alitalia slarvade bort 2 av våra 3 väskor. De kom tillbaka efter 2 1/2 dygn - något vi aldrig upplevt trots att vi rest ganska mycket runtom i världen. I övrigt hade vi en skön vecka i en fantastiskt fin lägenhet med - gissar jag - ett av Cefalus bästa lägen. Stranden precis utanför dörren, trevliga restauranger i mängder precis runt hörnet och jättefin utsikt från den härliga terassen. Vi kan varmt rekommendera den här lägenheten, som hade allt man kan önska sig! Maj var dessutom en perfekt tid att åka hit; lagom varmt, helt okej badtemperatur i havet och inte så mycket turister ännu. Stort tack till In-Italia för god service! Hälsningar från Maria, Tomas, Frida och Klara

Upplysningar om recensenten

Resperiod Maj 2007
Antal resande 2 Vuxna, 2 Barn
Namn

Upplysningar om recensenten

Resperiod Juli 2007
Antal resande 2 Vuxna, 2 Barn
Namn
 Omdömet är skrivet på danska. Klicka här för att se originalet

Upplysningar om recensenten

Resperiod Juli 2006
Antal resande 3 Vuxna, 2 Barn
Namn
 Omdömet är skrivet på danska. Klicka här för att se originalet

Upplysningar om recensenten

Resperiod Juli 2006
Antal resande 2 Vuxna, 3 Barn
Namn
 Omdömet är skrivet på norska. Klicka här för att se originalet

Om ett omdöme inte är skriven av en svensk gäst kan du läsa vår fritt översatt översättning. Du kan dock alltid läsa omdömet på originalspråk.

Förutom omdömen från In-Italias gäster kan du på flera av våra semesterbostäder också hitta omdömen från TripAdvisor, precis som många väljer att rekommendera In-Italia på Reco. Kom ihåg att du också kan få inspiration till din semester i Italien på bloggen.

 
search map