Hotell i Isola delle Femmine på Sicilien

Hotel Saracen

 
Hotel Saracen är inte tillgänglig i dagsläget
Hotel Saracen är inte en del av programmet hos In-Italia i dagsläget. Men var inte ledsen, det finns så mycket annat att titta närmare på.

Vi har därför funnit dessa semesterboende i samma område till dig:

>> Se fler alternativ här

>> Läs mer om semester till Isola delle Femmine här
Endast boende
+Flyg & boende
Nyhet
Loading
Loading
Vuxna
Barn
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Rum / lägenhet 1
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Fler sökmöjligheter
0
Hämtar innehåll

Hotel Saracen ligger i den lilla staden Isola delle Femmine men samtidigt nära landsbyn Capaci. Detta är ett riktigt semestercenter med många olika erbjudande för gästerna.

Hotellet ligger ca. 100 meter ovanför stranden. Här finns totalt 250 rum fördelade på tre våningar. Alla rum är utrustade med aircondition, telefon och satelit-TV. Några rum har även havsutsikt.

Läs mer om Hotel Saracen

Det finns totalt två restauranger varav den ena ligger utomhus och maten äts på terrassen med havsutsikt. På morgonen serveras en stor frukostbuffé. Köket bjuder på typiska italienska och sicilianska rätter.

Hotellet är utrustat med fyra (!) pooler varav två är för barn. Dessutom finns det lekplats, tre tennisbanor, boccia bana, volleyball, mini fotboll, minigolf, möjlighet att segla kanot, windsurfing, trampebåtar och båtutflykter till den lilla ön som givit sitt namn åt Isola delle Femmine.

Under sommarmånaderna arrangeras diverse typer av underhållning som te.x. koncerter, piano bar och disco vilket betyder att det är liv och rörelse även om kvällen.

Dölj texten
 
 
search map