Semesterbostad i Gliaca di Piraino på Sicilien

Residence Riviera del Sole

Lägg till som favorit
 
Hämtar innehåll

Välj om du föredrar att bo på antingen första eller andra våningen i Riviera del Soles villalägenheter. Stranden med parasoller och solstolar ligger endast ca. 100 meter från lägenheterna och hit tar man sig via en tunnel under järnvägen. Det finns ingen väg som du och dina barn ska gå över. Du kan komma hit med tåg då stationen i Brolo endast ligger några få kilometer bort, men vi rekommenderar att man hyr en bil. Området bjuder dessutom på flera spännande utflykter som kräver bil: bl.a. Nebrodi Bergen där man kan ta på upptäcktsfärd till små städer som Naso, Ficarra och själva Piraino.

Pool, barnpool och mycket mer

Här finner barnfamiljer ett litet paradis: vid den stora poolen, som ligger nära stranden, finns det även en barnpool, två tennisbanor, en liten fotbollsplan, café samt restaurang med pizzeria. Varje lägenhet har dessutom ett parasoll och två solstolar på stranden. På kvällarna i högsäsongen bjuds det på underhållning för barn på teatern som ligger vid stranden. Man ska därför vara medveten om att om man vill bo nära poolen så får man stå ut med stoj på kvällarna - vi rekommenderar lägenheterna som ligger i de bakersta raderna där varken underhållning eller tågbana stör gästerna.

Läs mer om Residence Riviera del Sole

Faciliteter och omgivningar

På Residence Riviera del Sole finns det också en lekplats, bocciabana, tvättomat, cykeluthyrning, wi-fi zon, reception och privat parkeringsplats. Affärer ligger inom 100 meters avstånd från lägenheterna - vill man äta på något annat ställe än det som finns på semesteranläggningen så finns det flera matställen inom gångavstånd i byn.

Lägenheterna

Alla lägenheterna har TV, telefon och egen ingång. Aircondition kan användas mot tillägg - lägg märke till att den är tillgänglig på fasta tider under dygnet och inte dygnet runt. Lägenheterna på första våningen har även trädgård medan de på andra våningen har en bred balkong.

Tvårumslägenhet med 2/5 sovplatser:
- Lägenheterna är ca 45 m² och består av vardagsrum med kokvrå och två sovplatser i bäddsoffa, sovrum med dubbelsäng samt badrum med toalett och dusch. Det finns möjlighet till en femte sovplats antingen i vardagsrummet eller i sovrummet men observera att det då blir trångt i lägenheten.

Dölj texten
 

Sök priser och
boka vistelse

Sök priser och
boka resa

Endast boende
+Flyg & boende
Nyhet
Loading
Vuxna
Barn
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Rum / lägenhet 1
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
 

Gästomdömen av Residence Riviera del Sole

Läs personliga omdömen av Residence Riviera del Sole som ligger pĂ„ Sicilien. Omdömena av semesterbostaden är skrivna av gäster som har rest med In-Italia. Alla omdömen är naturligtvis ocensurerade så du får en ärlig beskrivning och recension av Residence Riviera del Sole. Förutom omdömen av själva semesterbostaden kan du också läsa fina tips från våra gäster om utflykter, restauranger, sevärdheter, strander, lokaltransport och mycket mer.

Se alla 7 omdömen från Residence Riviera del Sole

Bedömning av Residence Riviera del Sole

Läs mer

Ett fint ställe i solen

Riviera del Sole är en härlig resort, särskilt vid denna tidpunkten på året, i slutet av maj.
Lägenheterna är tillräckligt väl inredda för att erbjuda skön sömn, ett litet kök att förbereda lättre mat och en privat terrass.
Det var lite kallt under den första natten, men personalen var vänliga och lämnade en extra film på förfrågan.
Vattnet i poolen var väldigt rent, lite kallt. Sandstranden låg bara några steg bort från poolen.
En trevlig restaurang på området med skäliga priser, särskilt vinen.
Kan tänka mig att det är rätt populärt under sommarmånaderna, och jag skulle nog undvika stället då, men för er som tycker om bikinis och stora folkmassor är det säkert rätt ställe.
Tack till alla som gjorde vår vistelse så trevlig.

Läs mer

Vistelse med massor av liv och underhållning

Vi bodde på Residence Riviera del Sole 13-19 juli 2013.
Generellt sett är lägenheten av hög standard för att vara Italien. Det är rent, fint och välskött. Dock är det en överdrift när stället gör reklam med "ett fullt utrustat kök" - vi hade bl.a. haft användning för en skärbräda och en vass kniv. Vi hade en lägenhet på bottenplan med tillhörande fin, privat terrass och en liten trädgård där man kunde få skugga under det mesta av dagen.
Riviera del Sole är stort och man ska vara beredd på att det är rätt mycket liv med hög musik fram till midnatt. Vi har bott på liknande ställen tidigare och var beredda på detta och tycker det är trevligt.
Restaurangen har bra pizzor, men deras à la carte meny kan inte rekommenderas.
Poolen är stängd vid middagstid, men då kan man gå till stranden. Stranden är läcker - dock hade det varit bra att på förhand få veta att det är en stenstrand. Det fungerar bra med solstolarna och där finns en fin liten bar som har öppet från morgon till sen kväll. Under dagarna har animationsteamet underhållning på stranden. Barnklubben fungerade bra, man ska (som alltid i Italien) dock vara beredd på att deras kunskaper i engelska är mycket begränsade. Det hindrade dock inte vår 4-åriga dotter från att roa sig i barnklubben. Stället är överhuvudtaget mycket barnvänligt med en stor bra lekplats och massor av underhållning för barn. Animationsteamet står också för massor av underhållning för vuxna, i form av sport och dans, och varje kväll är det show på ställets scen.

Läs mer

Läckert semesterkomplex med alla faciliteter

Vi fick en helt enastående service med trevligt bemötande och vänlig personal.
Lägenheten var ren och fin och inget att klaga på.
Vi är ett par på snart 70 år, så vi tycker nog att stället är bättre ägnat till familjer med barn, men det visste vi redan utifrån beskrivningen av stället.

Läs mer

Bedömning av Residence Riviera del Sole

Superhärligt ställe, rent och välhållet

Läs mer

Ok ställe

Härlig strand och vatten.
Poolen är också bra, men det är många restriktioner för vad barn inte får göra, t.ex. inte kasta boll till varandra.
Personalen är mycket vänlig och hjälpsam.
Lägenheterna är något slitna och små, men ok.
Bergen ligger nära och där kan man vandra vackra turer.

Läs mer
 
search map