Semesterbostad i Gliaca di Piraino på Sicilien

Residence Riviera del Sole

Lägg till som favorit
 
Hämtar innehåll

Välj om du föredrar att bo på antingen första eller andra våningen i Riviera del Soles villalägenheter. Stranden med parasoller och solstolar ligger endast ca. 100 meter från lägenheterna och hit tar man sig via en tunnel under järnvägen. Det finns ingen väg som du och dina barn ska gå över. Du kan komma hit med tåg då stationen i Brolo endast ligger några få kilometer bort, men vi rekommenderar att man hyr en bil. Området bjuder dessutom på flera spännande utflykter som kräver bil: bl.a. Nebrodi Bergen där man kan ta på upptäcktsfärd till små städer som Naso, Ficarra och själva Piraino.

Pool, barnpool och mycket mer

Här finner barnfamiljer ett litet paradis: vid den stora poolen, som ligger nära stranden, finns det även en barnpool, två tennisbanor, en liten fotbollsplan, café samt restaurang med pizzeria. Varje lägenhet har dessutom ett parasoll och två solstolar på stranden. På kvällarna i högsäsongen bjuds det på underhållning för barn på teatern som ligger vid stranden. Man ska därför vara medveten om att om man vill bo nära poolen så får man stå ut med stoj på kvällarna - vi rekommenderar lägenheterna som ligger i de bakersta raderna där varken underhållning eller tågbana stör gästerna.

Läs mer om Residence Riviera del Sole

Faciliteter och omgivningar

På Residence Riviera del Sole finns det också en lekplats, bocciabana, tvättomat, cykeluthyrning, wi-fi zon, reception och privat parkeringsplats. Affärer ligger inom 100 meters avstånd från lägenheterna - vill man äta på något annat ställe än det som finns på semesteranläggningen så finns det flera matställen inom gångavstånd i byn.

Lägenheterna

Alla lägenheterna har TV, telefon och egen ingång. Aircondition kan användas mot tillägg - lägg märke till att den är tillgänglig på fasta tider under dygnet och inte dygnet runt. Lägenheterna på första våningen har även trädgård medan de på andra våningen har en bred balkong.

Tvårumslägenhet med 2/5 sovplatser:
- Lägenheterna är ca 45 m² och består av vardagsrum med kokvrå och två sovplatser i bäddsoffa, sovrum med dubbelsäng samt badrum med toalett och dusch. Det finns möjlighet till en femte sovplats antingen i vardagsrummet eller i sovrummet men observera att det då blir trångt i lägenheten.

Dölj texten
 

Sök priser och
boka vistelse

Sök priser och
boka resa

Endast boende
+Flyg & boende
Nyhet
Loading
Vuxna
Barn
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Rum / lägenhet 1
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
 
search map