Semesterbostad i Gliaca di Piraino på Sicilien

La Terrazza Ardesia

 
La Terrazza Ardesia är inte tillgänglig i dagsläget
La Terrazza Ardesia är inte en del av programmet hos In-Italia i dagsläget. Men var inte ledsen, det finns så mycket annat att titta närmare på.

Vi har därför funnit dessa semesterboende i samma område till dig:

>> Se fler alternativ här

>> Läs mer om semester till Gliaca di Piraino här
Endast boende
+Flyg & boende
Nyhet
Loading
Loading
Vuxna
Barn
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Rum / lägenhet 1
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Fler sökmöjligheter
0
Hämtar innehåll

La Terrazza Ardesia ligger i centrala Gliaca di Piraino längs med stadens huvudgata och ca. 250 meter från sandstranden i staden.

Detta är en trevlig taklägenhet (5:e vån.) med snedtak och en möblerad jätte (!) terrass varifrån man har en fin utsikt över havet från klipporna i Piraino till Capo d´Orlando. Trots sin centrala placering så störs man knappt av trafiken då lägenheten ligger högt upp. Byggnaden består av hiss upp till 3:e våningen samt parkeringsplats.

Läs mer om La Terrazza Ardesia

Lägenheten rekomenderas åt 2 personer och består av ett mysigt uppehållsrum med soffa, fåtölj och TV. Man har utgång till den stora terrassen på ca. 50 m². Dessutom finns det kök med ugn, värmeplattor, stort kylskåp, matbord samt utgång till en liten övertäckt balkong. I sovrummet finns en dubbelsäng och lägenheten är utrustad med aircondition, tvättmaskin och självklart badrum med toalett och dusch.

OBS.: Vi rekomenderar dock inte att personer över 1,90 m bor i denna lägenhet beroende på snedtaket.

Dölj texten
 
 
search map