Semesterbostad i Gliaca di Piraino på Sicilien

Hotel Riviera del Sole

Lägg till som favorit
 
Hämtar innehåll

Hotel Riviera del Sole ligger i den lilla kuststaden Gliaca di Piraino. Precis vid hotellet hittar du en stor pool, barnpool, tennisbana, underhållning för barn, och en restaurang. Du har endast några få hundra meter till stranden, som du kommer till längs en lugn väg med en tunnel under järnvägen - så det finns ingen väg som dina barn ska gå över. Tågen här på nordkusten kör inte helle så ofta, vilket innebär att trafiken inte stör (de kör en gång i timmen och som regel aldrig på natten).

Res hit med tåg... eller i bil

Du kan ankomma hit med tåg, då stationen i Brolo endast ligger ett par kilometer bort - det finns ingen offentlig transport mellan hotellet och stationen, men personalen på hotellet kommer gärna och hämtar dig vid ankomst. Du kan bo i Gliaca di Piraino och på Hotel Riviera del Sole flera dagar, och njuta av solen, havet och den fina utsikten över till de Eoliska öarna, så bilen är aldrig nödvändig om du önskar dig en paus från vardagen. Har du planer på att uppleva Nebrodi-bergens naturpark lite närmre, rekommenderar vi dig dock att ha en bil till ditt förfogande: i området finns flera utflykter uppe i Nebrodi-bergen som är värda att besöka - t.ex. medeltida städer som Naso, Ficarra och själva Piraino, samt de vackra utsikterna som kan upplevas där uppe ifrån.

Läs mer om Hotel Riviera del Sole

Pool, barnpool och mer därtill!

Hotellet är en del av ett semestercenter, som delar gemensamma faciliteter. Både hotellets 26 rum och cirka 50 lägenheter delar på den stora poolen, barnpoolen, 2 tennisbanor och en liten fotbollsplan. Vid poolen hittar du också ett wellness-center där du kan njuta av vattenmassage, bastu och massage. Utöver hotellets frukostrestaurang, kan du nyttja ett café och en restaurang vid poolen. Till ditt rum hör dessutom ett parasoll och två liggstolar på stranden. På kvällen under högsäsongen, tar underhållning för de mindre resenärerna plats - äldre gäster är såklart också välkomna. Observera dock att all underhållning sker på italienska!

Fler aktiviteter på semestercentret

På semestercentret vid Hotel Riviera del Sole finns det också en lekplats, bocciabana, mynt-tvätteri, cykeluthyrning, wifi-zon (det finns också wifi på ditt rum), och privat parkeringsplats. Få butiker ligger inom 100-300 meters avstånd från hotellet - vill du äta på en annan plats än i hotellets restaurang, finns det fler alternativ, såsom (pizzerior och trattorior) inom promenadavstånd i staden eller precis utanför.

Rymliga rum med stor balkong

Hotellets rum har alla wifi, aircondition, minibar, sat-TV, kassaskåp, en bred balkong med bord och stolar. Varje rum har naturligtvis eget bad med toalett och dusch eller badkar, samt hårtork. Du förses dessutom med ett "courtesy-kit" och skulle du sakna något står personalen i receptionen redo att hjälpa dig.

Vi kan rekommendera Riviera del Sole till dig som önskar ett hotell med många aktiviteter och bra rum, samtidigt som du gärna vill bo lokalt. Avståndet till flygplatsen är cirka 185 km till både Palermo och Catania. De relativt okända Nebrodi-bergen och avståndet från öns största turistattraktioner, gör att du här bor mycket lokalt - trots det, talas det engelska på hotellet. Här kommer du känna dig mer som en resenär än som en turist.

Dölj texten
 

Sök priser och
boka vistelse

Sök priser och
boka resa

Endast boende
+Flyg & boende
Nyhet
Loading
Vuxna
Barn
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Rum / lägenhet 1
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
 
search map