Agriturismo i Gioiosa Marea på Sicilien

Borgo San Francesco

Lägg till som favorit
 
Hämtar innehåll

Välkommen till Borgo San Francesco, en liten plats i bergen innanför Gioiosa Marea, där havet är som blåast och sommaren som svalast och mest behaglig på hela ön.

Vilken pool

Semesterlägenheterna på Borgo San Francesco är inte särskilt stora; matstället är inte heller särskilt stort; poolen däremot är utanför alla proportioner med tanke på hur få gäster som kan bo här. Den har riktigt mycket plats för alla, och om dina barn är riktiga vattendjur så är detta stället för er när ni tillbringar semestern på Sicilien.

Ett hemtrevligt matställe med rötter i traditionen

Det lilla matstället på Borgo San Francesco erbjuder mat baserad på recept från hemmen i området. Här är ett mikroklimat som lämpar sig för produktion av många olika grönsaker, herdarna bland bergen producerar smakfulla ostar, prova den goda ricotta infornata på den hemlagade pastan. Du kan se fram emot de lokala kötträtterna som grillas eller bakas i ugnen. Ät dem på utomhusterrassen så smakar de ännu bättre!

Enkelt boende med balkong eller terrass

Lägenheterna är mycket enkla men har alla balkong eller terrass med trädgårdsbord och stolar. De är dessutom utrustade med aircondition, satellit-tv och kök.
De två dubbelrummen på stället är som gjorda för far- eller morföräldrar, som reser med sina barn och barnbarn, så de kan tillbringa semestern tillsammans men ändå ha sitt eget rum att dra sig tillbaka till. Stället har dessutom både internet-förbindelse och wi-fi.

Vi rekommenderar att du kommer hit i bil för annars blir det omöjligt att se sig runt under semestern. Bilen ger dig möjlighet att åka på upptäcktsfärd i det vackra landskapet och till små vackra medeltidsstäder som härskar över dalarna.

Läs mer om Borgo San Francesco

Läs om l√§genheterna på Borgo San Francesco

Dölj texten
 

Sök priser och
boka vistelse

Sök priser och
boka resa

Endast boende
+Flyg & boende
Nyhet
Loading
Vuxna
Barn
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Rum / lägenhet 1
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
 
search map