Agriturismo i Gioiosa Marea på Sicilien

Borgo San Francesco

Lägg till som favorit
 
Hämtar innehåll

Välkommen till Borgo San Francesco, en liten plats i bergen innanför Gioiosa Marea, där havet är som blåast och sommaren som svalast och mest behaglig på hela ön.

Vilken pool

Semesterlägenheterna på Borgo San Francesco är inte särskilt stora; matstället är inte heller särskilt stort; poolen däremot är utom alla proportioner med tanke på hur få gäster som kan bo här. Den har riktigt mycket plats för alla, och om dina barn är riktiga vattendjur så är detta stället för er när ni tillbringar semestern på Sicilien.

Ett hemtrevligt matställe med rötter i traditionen

Det lilla matstället på Borgo San Francesco erbjuder mat baserad på recept från hemmen i området. Här finns ett mikroklimat som lämpar sig för produktion av många olika grönsaker, herdarna bland bergen producerar smakfulla ostar, prova den goda ricotta infornata på den hemlagade pastan. Du kan se fram emot de lokala kötträtterna som grillas eller bakas i ugnen. Ät dem på utomhusterrassen så smakar de ännu bättre!

Enkelt boende med balkong eller terrass

Boendet är mycket enkelt men de har alla balkong eller terrass med trädgårdsbord och stolar. De är dessutom utrustade med luftkonditionering, satellit-tv och kök.

Dubbelrum (comfort) är på ca 18 -21 m² och av dessa finns det två stycken. Båda ligger på bottenplan och har en bäddsoffa för två personer, badrum med dusch och WC. Rummet har en liten uteplats med litet bord och två stolar.

Här finns även två Juniorsuite för 2/3 personer. Dessa är på ca 32-35 m² och ligger en trappa upp med små balkonger. Allrum med pentry och bäddfåtölj för en person, ett sovrum samt ett badrum med dusch och WC.

Suite (relax) för 2/3 personer finns det tre av. En av dem är på ca 28 m² och ligger på bottenplan med privat uteplats. Allrum med pentry och bäddsoffa för en person, ett sovrum samt ett badrum med dusch och WC. Den andra ligger en trappa upp och är på ca 32 m². Denna kan ta 2/4 personer. Här har du ett sovrum, ett allrum med två bäddfåtöljer samt badrum med dusch och WC. Suiten har även en balkong. Den tredje ligger också på bottenplan med liten uteplats och är på ca 32 m². Här har du ett allrum med pentry, ett sovrum med dubbelsäng och enkelsäng samt badrum med dusch och WC.

Av familjesuiterna finns det tre stycken. De är alla i två plan på ca 50 m² och kan ta 4/5 personer. De har även privat uteplats. Allrum med pentry och bäddsoffa, sovrum med dubbelsäng samt enkelsäng och badrum med dusch och WC.

Faciliteterna är; Luftkonditionering och Sat-TV.

Vi rekommenderar att du kommer hit i bil för annars blir det omöjligt att se sig runt under semestern. Bilen ger dig möjlighet att åka på upptäcktsfärd i det vackra landskapet och till små vackra medeltidsstäder som härskar över dalarna.

Läs mer om Borgo San Francesco

L√§genheterna på Borgo San Francesco

Suite (relax)

Det finns tre studiolägenheter på andra våningen och de har samtliga pentry och upp till 3 sovplatser samt eget badrum med toalett och dusch. De har dessutom en panoramabalkong från vilken du kan njuta av utsikten över landskapet.

Dölj texten
 

Sök priser och
boka vistelse

Sök priser och
boka resa

Endast boende
+Flyg & boende
Nyhet
Loading
Vuxna
Barn
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Rum / lägenhet 1
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
 
search map