Semesterbostad i Giardini di Naxos på Sicilien

Villaggio Alkantara

 
Villaggio Alkantara är inte tillgänglig i dagsläget
Villaggio Alkantara är inte en del av programmet hos In-Italia i dagsläget. Men var inte ledsen, det finns så mycket annat att titta närmare på.

Vi har därför funnit dessa semesterboende i samma område till dig:

>> Se fler alternativ här

>> Läs mer om semester till Giardini di Naxos här
Endast boende
+Flyg & boende
Nyhet
Loading
Loading
Vuxna
Barn
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Rum / lägenhet 1
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Fler sökmöjligheter
0
Hämtar innehåll

Villaggio Alkanatara ligger bredvid Giardini di Naxos arkeologiska park, ca. 750 m från stranden och de 30, 000 m² är täckta av citron- och apelsinträd och vackra blommor. Staden ligger 3 km bort.

Avstånd och utflykter

Det är bara 3 km till Giardini di Naxos centrum och 5 km till tågstationen. Det finns bussar som går längs kusten till Recanati och stranden, som kan vara ett bra alternativ om du inte känner för att sätta dig i bilen. Vill du utforska området mer grundligt och besöka några av de mest kända attraktionerna såsom vulkanen Etna, Gole dell'Alcantara, klipporna vid Acitrezza, Cavagrande del Cassibile och de vackra städerna i bergen, rekommenderar vi att du använder bilen.

Ta ett dopp, lek i trädgården och spela tennis

Det finns mycket att göra på Villaggio Alkantara. Den stora poolen och barnpoolen tillåter dig att i lugn och ro njuta av solen medan dina barn plaskar runt i den grundare delen. Och du kan simma dina längder utan att bli störd. När du vill vara extra aktiv, kan du spela tennis eller fotboll, hyra cyklar och rida mellan de många apelsinlundarna och du kommer att finna både ett ridcenter och dykning i närheten. Du kan även bege dig ner till stranden, antingen till de som är gratis eller betalningsstränderna som kallas lido, där du kan hyra solstolar med parasoll mot en avgift, vilka Villaggio Alkantara samarbetar med. I juli och augusti arrangeras det underhållning och aktiviteter för barn och vuxna på de allmänna områdena.

Laga egen mat och utnyttja den lokala pizzerian

Du finner en livsmedelsaffär 800 meter bort så att du kan handla vad du behöver. Det är möjligt att förbereda några enkla rätter hemma på de två kokplattorna, men om du känner för att äta ute, ligger Villaggio Alkantaras restaurang & pizzeria nära och du finner även fler matställen i staden Recanati- på samma avstånd som mataffären.

Enskilt inredda lägenheter med luftkonditionering

De flesta av fastigheterna är belägna i två nybyggda hus, båda på två våningar. Lägenheterna är mycket enkelt inredda, men har alla luftkonditionering, Wi-Fi, en TV och en hårtork. Två- och trerumslägenheterna har även en stor balkong eller terrass med en trädgård, bord och stolar. Det är värt att nämna att grillning inte är tillåtet utomhus i detta område pg a brandrisk.

Lägenheterna består av ett vardagsrum med en kokvrå och en dubbel bäddsoffa, ett sovrum med en dubbelsäng, ett badrum med dusch eller badkar och en balkong eller terrass med trädgårdsmöbler.

Läs mer om Villaggio Alkantara

Lägenheterna på Villaggio Alkantara

2-rumslägenhet- 2 sovplatser (med balkong & terrass)

Dessa tvårummare ligger antingen på första eller andra våningen. De består av ett vardagsrum med pentry (litet kylskåp och två kokplattor), en dubbelsäng och ett badrum med toalett och dusch. Från lägenheten har du tillgång till utomhusområdet eller terrassen med bord och stolar.

Tvårumslägenhet med 2/4 sovplatser (första vån. med terrass)

Lägenheten ligger på första våningen och består av ett vardagsrum med pentry (litet kylskåp och två kokplattor) och en bäddsoffa (bäst för barn under 12), ett sovrum med dubbelsäng och ett badrum med toalett och dusch. Från lägenheten har du tillgång till en terrass / en uteplats med bord och stolar.

Tvårumslägenhet med 2/4 sovplatser (andra vån. med balkong)

Lägenheten ligger på andra våningen och består av ett vardagsrum med pentry (litet kylskåp och två kokplattor, en bäddsoffa (bäst för barn under 12), ett sovrum med dubbelsäng och ett badrum med toalett och dusch. Från lägenhet har du tillgång till en stor balkong eller terrass med trädgård bord och stolar.

Trerumslägenhet med 4/6 sovplatser (2:a våningen)

Lägenheten ligger på andra våningen och består av ett vardagsrum med pentry (litet kylskåp och två kokplattor) och en bäddsoffa (bäst för barn under 12), ett sovrum med dubbelsäng, ett sovrum med två enkelsängar och ett badrum med toalett och dusch. Lägenheten har inte en uteplats, men du kan dra nytta av de stolar och bord i trädgården.

Dölj texten
 
 

Gästomdömen av Villaggio Alkantara

Läs personliga omdömen av Villaggio Alkantara som ligger på Sicilien. Omdömena av semesterbostaden är skrivna av gäster som har rest med In-Italia. Alla omdömen är naturligtvis ocensurerade så du får en ärlig beskrivning och recension av Villaggio Alkantara. Förutom omdömen av själva semesterbostaden kan du också läsa fina tips från våra gäster om utflykter, restauranger, sevärdheter, strander, lokaltransport och mycket mer.

Bedömning av Villaggio Alkantara

Fina rum och området är härligt. Receptionisterna var verkligen rara och hjälpsamma.

Läs mer

Bedömning av Villaggio Alkantara

Läs mer
 
search map