Villa i Giardini di Naxos på Sicilien

Villa del Pardo

 
Villa del Pardo är inte tillgänglig i dagsläget
Villa del Pardo är inte en del av programmet hos In-Italia i dagsläget. Men var inte ledsen, det finns så mycket annat att titta närmare på.

Vi har därför funnit dessa semesterboende i samma område till dig:

>> Se fler alternativ här

>> Läs mer om semester till Giardini di Naxos här
Endast boende
+Flyg & boende
Nyhet
Loading
Loading
Vuxna
Barn
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Rum / lägenhet 1
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Fler sökmöjligheter
0
Hämtar innehåll

Villa del Pardo ligger i härliga omgivningar knappt 2 kilometer från havet och 5 kilometer från Taormina. Villan ligger i området Trappitello.

Villan är elegant inredd och själva byggnaden härstammar från 1900-talet med röda lavaler på fasaden. Samtidigt erbjuder villan alla moderna faciliteter som aircondition och pool.

Läs mer om Villa del Pardo

Villa med 6 sovplatser:
- Villa del Pardo består av dubbelrum med badrum samt dubbelrum med utsikt över Etna som dock har badrum precis nedanför sovrummet. Två sovrum med enkelsängar som delar ett badrum, stort vardagsrum med öppen spis, ett mindre uppehållsrum med öppen spis, matsal, studio samt ett stort och fullt utrustat kök.

I trädgården finns flera exklusiva planter som te.x. lavendel, men även frukträd och olivträd. Man kan njuta av sina måltider i trädgården under parasollen. Från poolen har man man en fin utsikt mot Etna och det omgivande landskapet. Villan har dessutom privat parkeringsplats för 2 bilar samt satelit-TV.

Dölj texten
 
 
search map