Hotell i Giardini di Naxos på Sicilien

Sant Alphio Garden Hotel & Spa

Sant'Alphio Garden & Spa Sant'alphio Garden & Spa Exempel på suite Exempel på suite Exempel på suite Sant'Alphio Garden & Spa Exempel på dubbelrum Exempel på dubbelrum Sant'alphio Garden & Spa Sant'alphio Garden & Spa Sant'alphio Garden & Spa
Lägg till som favorit
 
Hämtar innehåll

Sant Alphio Garden ligger vid turistområdena i Giardini Naxos, på kort avstånd från havet och den sköna stranden. Hotellet ligger med ett fint läge med utsikt mot Taormina på sluttningen och de gröna omgivningarna. Förutom skön pool har hotellet ett SPA, 3 barer och restaurang.

Nära sol, bad och nöjen

Hotellet ligger som sagt endast ett par hundra meter från stranden och endast ca 3,5 km från Giardini Naxos centrum. Till Beach Giardini Naxos är det ca 1,8 km. Här har du flera barer och restauranger och en skön sommarpuls råder. Det är dessutom ca 6 km till den älskade och pittoreska staden Taormina, och på sommaren förbinds de två städerna via en linbana.

Unna dig en SPA dag

Hotellet har ett trevlig SPA med bl.a bastu, turkiskt bad, jacuzzi, motionsrum och möjlighet att beställa massage. Inträde betalar du på plats. Hotellet har även en inomhuspool som är tillgänglig i perioden 1/4-31/10. Barn mellan 2-12 år har tillträde till denna mellan kl. 10:00-14:00, det finns dock ingen barnpool.

Bra att veta

Hotellet har Wi-Fi, hiss och parkering (mot betalning). Väljer du halvpension är drycker inte inkluderade i priset. Observera att några av ovanstående faciliteter kan vara stängda på grund av väder/säsong. Privat strandservice (1 parasoll & 2 liggstolar) betalas på stället från mitten av maj till mitten av oktober (beroende på väder). Du har allmänna transportmedel ca 800 meter från hotellet. Hotellet kan erbjuda parkering, begränsat antal. Rumsservice samt tvättservice finns att beställa.

Komfortabla rum med balkong/terrass

Hotellet har 156 rum fördelat på 4 våningar. Rummen har luftkonditionering, TV, telefon, kassafack (mot betalning), Wi-Fi, minibar och badrum med dusch/kar samt hårtork.

Läs mer om Sant Alphio Garden Hotel & Spa

Läs om rummen på Sant Alphio Garden Hotel & Spa

Dölj texten
 

Sök priser och
boka vistelse

Sök priser och
boka resa

Endast boende
+Flyg & boende
Nyhet
Loading
Vuxna
Barn
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Rum / lägenhet 1
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
 
search map