Hotell i Giardini di Naxos på Sicilien

Nike Hotel

Lägg till som favorit
 
Hämtar innehåll

Bo direkt på klipporna med utsikt till havet

Precis ute vid havet, i en liten bukt i utkanten av staden Giardino di Naxos ligger några få hotell direkt på klipporna, och ett av dem är Nike Hotel. Omgivningarna är de vackraste du kan tänka dig, och även om där är många klippor, kommer du uppleva att du bor mitt i en grön oas. Från hotellet har du en fantastisk utsikt över havet, och mot vulkanen Etna; och från den privata "stranden" kan du njuta av tillvaron på en av alla de solsängar som står uppradade. Om solen blir för het, kan du söka skugga under ett parasoll, och du kan också förfriska dig med en kall drink från poolbaren som är öppen under dagens lopp. Får du lust att ta en simtur, kan du naturligtvis också göra detta, då det stora havet ligger framför dina fötter.

Goda utflyktsmöjligheter i lokalområdet

Om du kan slita dig loss från den storslagna naturen, är Nike Hotel en bra utgångspunkt för utflykter på östra Sicilien. Den härliga staden Taormina ligger nära, och här kan du passera många timmar. Kom ihåg att besöka den spännande grekisk-romerska amfiteatern, och så ska du heller inte missa ett besök i den lilla landsorten Castelmola, som ligger lite längre upp för berget. Vulkanen Etna är naturligtvis ett måste, men det är inte heller långt till staden Milazzo på nordkusten, varifrån du kan segla ut till de Eoliska öarna. Storstaden Catania är också ett spännande stopp, och här kan vi framförallt rekommendera den färgrika fiskmarknaden, som man har skrivit massor av artiklar om... och detta är bra några av möjligheterna.

Läs mer om Nike Hotel

Njut av livet på solterrassen

På hotellet finns en reception, parkeringsplats, TV-rum och solterrass med liggstolar och parasoll. Det finns wifi i de gemensamma utrymmena, mot betalning. Dagens måltider kan du inta i restaurangen, som också är öppen till lunch, om du inte föredrar att gå på upptäcktsfärd till alla de spännande restaurangerna i närheten.

Enkla men bekväma rum

Hotellets 51 rum i olika kategorier är alla fina, men enkelt inredda. Alla rum har aircondition, TV, telefon, kassaskåp samt badrum med toalett, dusch eller badkar, och hårfön. Det är möjligt att få ett litet mini-kylskåp på rummet mot tillägg.

Läs om rummen på Nike Hotel

Dölj texten
 

Sök priser och
boka vistelse

Sök priser och
boka resa

Endast boende
+Flyg & boende
Nyhet
Loading
Vuxna
Barn
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Rum / lägenhet 1
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
 
search map