Hotell i Giardini di Naxos på Sicilien

Diamond Naxos Taormina

Lägg till som favorit
 
Hämtar innehåll

Diamond Naxos ligger mellan Taormina och Giardini Naxos, endast några få minuters bildtur från motorvägsavfarten, så det är en bra utgångspunkt för upplevelser i egen bil på östra och norra Sicilien.

Semester med allt du behöver

När du träder in på hotellet ser du strax att man har lagt ner mycket kärlek på detaljerna - hotellet är helrenoverat år 2014 och framstår flott och läckert - hotellet hette ursprungligen Giardino dei Greci, vilket härledde till den grekiska storhetstiden på Sicilien. Här finns alla faciliteter du kan tänka dig. Hotellet har ett stort spa, med alla tänkbara behandlingar, en utomhus putting green med 9 hål, en klättervägg, två utomhuspooler samt en barnpool till de minsta.

På vintern och i yttersäsongerna kan du också använda inomhuspoolen. Vid poolen finns en poolbar. I alla rum i de gemensamma utrymmena är det gratis wifi. Hotellet är mycket handikapanpassat och det går lätt att ta sig till de olika rummen i rollstol.

Stranden ligger runt hörnet

Om poolen inte räcker till, kan du ta dig till stranden, som ligger ca 400 meter från hotellet. Här har hotellet sitt eget privata strandområde och för hotellets gäster är det gratis inträde. Här finns solsängar, parasoller och en liten strandrestaurang.

Med hänsyn för miljön

Hotellet drivs på ett energi- och miljöriktigt vis, bland annat återvänds poolvattnet genom en anläggning som rensar bort smuts, och det är installerat solpaneler för framställning av el och värme. Det är en av ägarnas prioriteter att tänka på miljön i driften av hotellet.

Läs mer om Diamond Naxos Taormina

Rymliga rum med balkong

Rummen finns i många olika kategorier. På de flesta rum finns aircondition, balkong eller terrass (dock inte Promo), minibar, badrum med hårtork samt dusch eller badkar.

Transport och placering

Från hotellet är det ca. 10 minuters promenad till stationen i Taormina, varifrån det är fina förbindelser till både Catania och Messina. Önskar du inte att åka med kollektivtransport rekommenderar vi att du bokar en hyrbil då det är snabbast och enklast. Dessutom kan du med hyrbil göra flera spännande utflykter.

Du kan boka en hyrbil på alla flygplatser och större städer på Sicilien. Den närmaste flygplats är Catania som ligger ca. en timmes bilresa från Hotel Diamond Naxos. Klicka på fliken "Karta" och du kan se hotellets placering på kartan, samt läsa information om avstånd till städer, flygplatser och sevärdheter på Sicilien.

Utflykter och sevärdheter

Hotellets placering gör att du enkelt kan komma runt till flera utflyktsmål och spännande sevärdheter runt omkring Taormina, eller besöka städer som t.ex. Siracusa och Catania, samt uppleva vulkanen Etna. Du kan få många fler tips till utflykter genom att klicka på fliken "Utflykter" i menyn.

Rekommendationer och priser

Önskar du se aktuella priser och rabatter ska du endast söka i sökmaskinen här på sidan, ange datum och antal personer för priser och tillgänglighet. Kom ihåg att du ofta kan boka din vistelse på Hotel Diamond Naxos med fri avbokning, denna och annan nyttig information framgår när du söker efter priser.

För mer information om Hotel Diamond Naxos är du välkommen att kontakta oss hos In-Italia.

Läs om rummen på Diamond Naxos Taormina

Dölj texten
 

Sök priser och
boka vistelse

Sök priser och
boka resa

Endast boende
+Flyg & boende
Nyhet
Loading
Vuxna
Barn
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Rum / lägenhet 1
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
 
search map