Hotell i Giardini di Naxos på Sicilien

Caesar Palace

Lägg till som favorit
 
Hämtar innehåll

Barnfamiljernas paradis

Hotel Caesar Palace är barnfamiljernas paradis, speciellt i de varma sommarmånaderna juli och augusti. Planerar du en familjesemester full av aktiviteter, badmöjligheter både i pool och hav, och möjlighet att välja en semester med möjlighet till all-inclusive, jag då ska du läsa vidare här.

Reser du däremot utan barn, och kanske till och med tillhör den äldre generationen som kan tillåta sig själva en semester av lite längre varaktighet, så är hotellet också det perfekta stället både under vår och höst när det är lite lugnare och mer fridfullt, samtidigt som temperaturerna är härliga.

Ta shuttlebussen till stranden

Om du vill ta en tur in till centrum eller till stranden, som ligger cirka en kilometer från hotellet, kan du nyttja hotellets kostnadsfria shuttlebuss, eller ta den lokala bussen som också kör i området. Om du föredrar en rask promenad, kan du ta turen på cirka en kvart.

I Giardini Naxos centrum finns ett gott urval av caféer, restauranger och butiker. Om du vill besöka sevärdheter lite längre bort, är det en bra idé att ha en bil till ditt förfogande. Du kan t.ex. ta en tur till Taormina som ligger endast 4 km bort och lockar med sin imponerande grekisk-romerska amfiteater och mysiga stadskärna. Och så ska du naturligtvis inte missa att besöka vulkanen Etna.

Läs mer om Caesar Palace

Massor av aktiviteter för både barn och vuxna

Om du inte föredrar att spendera semestern på stranden, finns det mycket annat att göra på själva hotellet. Här finns en stor pool, där du kan njuta av tillvaron på en av alla de solsängar som står utspridda under ett skuggigt parasoll - och under högsäsongen finns här också en bar där du kan njuta av kalla drycker. Det finns naturligtvis också en pool till familjens yngsta, och i högsäsongen från mitten av maj till mitten av september finns det både en miniklubb och en juniorklubb där de kan leka med alla andra barn, samtidigt som de blir underhållna av aktiviteter som t.ex. lek i poolen, lekplats, pingis, minibasket, minigolf m.m.

Detta gör det naturligtvis väsentligt lättare för föräldrar, som kanske till och med får tid att läsa den bok som legat stängd på nattduksbordet i flera månader. Det finns också aktiviteter för vuxna, bland annat i poolen, och så är det musik och underhållning på kvällen, både för barn och vuxna. Hotel Caesar Palace har två restauranger, den ena à la carte och den andra med buffé. Vid poolen finns också möjlighet att köpa på pizza och snacks. Det finns två barer där du kan få en god kopp kaffe, eller en aperitivo på eftermiddagen/kvällen. Om du kommer i bil, kan du parkera den på den stora parkeringsplatsen. Det finns Wi-Fi på hotellet, mot en extra kostnad.

Du får mycket för pengarna, när du väljer att bo på Hotel Caesar Palace. Officiellt har hotellet 4 stjärnor, och vi har valt att ge det 3½ solar, för även om hotellet blir löpande renoverat, finns det fortfarande områden som behöver en uppdatering. Klubbkort betalas på plats.

Rymliga och välinredda rum

Hotel Caesar Palace har inte mindre än 220 rum, vilka alla är inredda i traditionell siciliansk stil. Det finns flera olika rumstyper, som bland annat inkluderar familjerum upp til 4 personer. Alla rum har aircondition, Sat-TV, minibar, kaffe- och te-kokare, telefon samt badrum med toalett, dusch och hårtork. En del av rummen har balkong.

Läs om rummen på Caesar Palace

Dölj texten
 

Sök priser och
boka vistelse

Sök priser och
boka resa

Endast boende
+Flyg & boende
Nyhet
Loading
Vuxna
Barn
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Rum / lägenhet 1
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
 
search map