Agriturismo i Francavilla di Sicilia på Sicilien

La Case delle Monache

Classic Junior Suite Badrum
Lägg till som favorit
 
Hämtar innehåll

Du bor i ett naturskönt område där lugn och ro råder, allt för en så avkopplande semester som möjligt. Spännande utflyktsmål finns inom korta köravstånd och skulle du vilja stanna kvar på hotellet kan du ta dig till poolområdet där du har solstolar och parasoll till ditt förfogande. När det börjar kurra i magen kan du sätta dig till bords på någon av de närliggande restaurangerna och njuta av god, inhemsk mat.

Koppla av under bar himmel

Eftersom hotellet ligger ute på landsbygden är du omgiven av fält och gröna, vackra kullar och redan på vägen dit börjar kroppen komma ner i varv eftersom stillheten är påtaglig. Casa delle Monache är stället för dig som längtar efter avkoppling och vacker natur, men som ändå vill ha nära till bad och civilisation. Floden Alcantara flyter i din närhet och området lockar inbjudande till sköna promenader och cykelturer. Den kända Alcantara ravinen ligger ca 3 km bort och här kan du gå på upptäcktsfärd för att sedan få dig ett uppfriskande bad. Väl tillbaka till hotellet kan det vara skönt att få vila benen lite och detta gör du bäst på en av de utplacerade solstolarna du har runt poolen eller på en av de sköna sittplatserna du hittar på utomhusterrassen. Passa på att njuta av värmen och vilan samtidigt som du sippar på något gott att dricka som du beställt i baren. Här är speciellt trivsamt när solen gått ner och lampor börjar tändas upp.

Du har nära till mycket

Den närmsta staden heter Francaville di Sicilia, ca 8,5 km bort, och är en typisk liten italiensk stad med restauranger, barer, bank, bensinstation, brödbutiker och mataffärer. Här hittar du det mest basala du behöver. Lockar ett glatt strandliv kan du köra bort (22 km) till Kända Giardini Naxos, där du även har flera bra fisk-och skaldjursrestauranger. Charmerande Taormina med sina lyxbutiker och panoramautsikt har du 31 km bort och så har vi Etna förstås, som du inte bör missa att besöka. I området runt dig finns det flera restauranger att välja mellan som serverar spännande specialiteter och lokala viner.

Romantisk-rustik stil

Här finns två byggnader, ca 150 m från varandra, Casa Rosa där du även har receptionen och frukostrestaurangen samt Casa Gialla. Rummen är trevliga med olika färgsättningar med en touch av Boheme och är utrustade med aircondition, Sat-TV, Wi-Fi, minikyl och kassafack.

Läs mer om La Case delle Monache

Dölj texten
 

Sök priser och
boka vistelse

Sök priser och
boka resa

Endast boende
+Flyg & boende
Nyhet
Loading
Vuxna
Barn
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Rum / lägenhet 1
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
 

Liknande ställen

Il Borgo

Francavilla di Sicilia, Sicilien

Agriturismo Casale Romano

Francavilla di Sicilia, Sicilien

Villa Sciare Modo

Scillichenti, Sicilien

Populärt på Sicilien

search map